"Hormonmentes" fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)
Van,akinél allergiás reakciót vált ki: viszket,ég,csíp.
De nem csak a pharmatex van. Mi a patentex ovalt használjuk,és egyikünket sem irritálja.
Próbálkozni kell...
Ismerem, használtam.... Csíp :( engem is, partneremet is :(
Nálatok nem volt ilyen "gond"???!!!
Szia, sajnos olyan fog. gátló tabletta-- a hüvelybe helyezhető Pharmatex-en kívül--jelenleg nem létezik amiben ne lenne valamennyi hormon.
Majd huszon-harminc év múlva már nagy valószínűséggel lesz, még az is lehet hogy ennyit se kell várni rá.
Gyógyszer :D
Bocsi :D
Nem ajánlanám a gyoszi szedését, még egy-két évig sem. Nővéreim egyforma gyoszit szedtek csak épp különböző ideig, és utána a teherbeesés is mindkettőnek más volt. Egyikük 3 évig szedte a gyoszit és 3 hónappal a gyoszi elhagyása után esett teherbe. Míg a másik tesóm 7-8 évig szedte, és iszonyú nehezen esett teherbe, több év volt mire összejött az unokaöcsém :-)
Szóval, 1-2 évre SEM javaslom a szedését.
Én is szedem, aszondják hú de alacsony a hormontartalma, mégis észreveszem hogy a gyoszi hormontartalma csapdát állított a szervezetemnek. De épp most rakom le :-)
Inkább más módszert válassz ;-)
Amennyiben 78-ban szulettel, nem vallalnam be a tablettat; akkor inkabb a hurok.
Mindenkeppen noorvos!
Tudom sajnos, hogy ilyen nem létezik, de ismertek-e olyan tablettát ami aránylag kevés hormont tartalmaz... ?!!
Sajnos nem vagyok képben a témában, szeretnèk vmi korszerű és "kíméletes" gyógyszert szedni (amitől mondjuk nem lesz kétszer akkora a mellem, mint kb. 15 éve amikor utoljára szedtem fogamzásgátlót)
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Rézgyöngy, kinek milyen tapasztalata van ezzel a hormonmentes fogamzásgátló eszközzel kapcsolatban?
- Ismeri valaki a Pharmatex nevű hormonmentes fogamzásgátlót?
- Véleményeket szeretnék a hormonmentes fogamzásgátlókkal kapcsolatban