Hoodia Tri-plex, ki mit hallott róla? (beszélgetés)
– A hatásairól nem állnak rendelkezésünkre megbízható tudományos adatok. Nincsenek olyan, elhízott emberekkel végzett klinikai vizsgálati eredmények, amelyek bizonyítanák, hogy a hoodia valóban rendelkezik testtömeg-csökkentő hatással. Így az ezzel az ígérettel árusított termék megtéveszti a fogyasztót, amivel további jogszabályokat is megsértenek – jelentették ki az OÉTI-nél.
Ráadásul védett növény.
Szerintem a jó Hoodoa hatásos.
A rossz meg semmit nem ér.
én se hallottam jókat a Hoodia egyetlenegy sezréről sem
tehát a rosszak: felviszi a vérnyomást (észrevétlenül), de úgy, hogy később gyógyszeres kezelést igényel, bár az lehetséges, hogy ez az erre hajlamosaknál jön csak elő, na de én inkább nem kísérletezgetnék...
azonkívül a Hoodia mellékhatásaként hallottam nagyfokú éjszakai izzadást, melegségérzést, de olyan fokút, hogy minden nap lepedőt kellett mosni, illetve cserélni, mert csuromvíz volt...
egyszóval: NE VEGYÉL!
pláne ha netán külföldről, netán bevizsgálatlanul...
én vettem anno, engem is rábeszéltek, én a nyelv alá befújósat vettem, na, mondanom sem kell, semmit nem használt. drága volt, és megvan több mint a fele...
nem fogyott... sot... egyeb problemai lettek...
inkabb egyel 1/3-dal kevesebbet tobb mozgas mellett;
Tudnál írni akkor rosszat?
Csak mert most rábeszéltek hogy vegyek, mert jó,lehet vele fogyni,ismerősöm külfölről hozná.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Putnokon volt egy halottlátó hölgy! Hallott már valaki róla?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?