Hoodia spray vagy Zeatax? Próbáltad valamelyiket, melyiket ajánlanád? (beszélgetés)
Ha az embernek nincs éppen akaratereje, akkor hiába a gyógyszer. A TE saját elhatározásod, kitartásod tudja csak átmanipulálni az agyadat, hogy éppen ne egyél. Ha teljesen, határozottan eldöntötted, akkor esetleg jól jöhet a gyógyszer.
Régebben volt a Reductil (már nem forgalmazzák), amikor elhatároztam, hogy lefogyok, teljesen elszánt voltam, akkor nagyon hatott. Nem voltam éhes és sokkal több energiám volt.
Aztán pár évvel később (amikor még forgalomban volt) újra akartam használni, de semmi kedvem nem volt fogyózni sem, és tornázni sem. Így a gyógyszer sem hatott. Úgyanúgy zabáltam tovább.
Úgyhogy annyi a lényeg, ha a fejedben határozottan eldöntöd, akkor hatnak csak a bogyók is.
Érdekes,hogy feltesznek egy kérdést a gyógyszerrel kapcsolatban és máris mellébeszéltek a témának
Még az érzi kellemetlenül magát,aki érdeklődni mer!
Torna és kemény edzések,ezeket mindenki tudja.
Itt a készítmény valóságára kérdeztek,nem a testedzésre!
Megnéztem az összetevőt ezeknek a bogyóknak, de túl sok ismeretlen E betűs van bennük.
Inkább vmi "természetesebb" készítményt szeretnék.
Te amúgy ezeket torna mellett alkalmaztad?
Nem a finomak evésével van a baj, hanem az adagokkal. Legalábbis nálam... Meg én vágyom néha az édes ízre.
Sok almát eszem meg gyümit, 'rendes' kaját meg annyit, amíg érzem az éhséget. Aztán 2-3 óra múlva megint eszem...
Az adagok csökkentésével összeszűkül a gyomor, megszűnik a farkaséhség. :) Onnantól már csak önkontroll kérdése. ;)
Sok sikert!
Tudom h csodaszerek nincsenek. Nem várok tőlük sok-sok kilót hetente, nem vagyok h**lye.
Ugródeszkának szeretnék használni éhségcsökkentőt a fogyókúra miatt, mert mostanában farkaséhséggel küzdök :-(
Kb 5 kg-t szeretnék leadni 1-1,5 hónap alatt. Ha őszinte leszek, kicsi az akaraterőm h megálljam h nem eszek finomakat, ezért is kéne valami bogyó :-)
További ajánlott fórumok:
- Ezek közül valaki próbálta már valamelyiket pikkelysömörre?
- Méregtelenítő tea! Melyiket ajánlanád?
- Színezett hidratálókrémek - Melyiket ajánlanád nyárra?
- Megérné a festő - burkoló - gázszerelő hármasból valamelyiket kitanulni?
- Ha kitörőlhetnéd a hét valamelyik napját, s egy másikkal helyettesíthetnéd, melyik napot vennéd ki, melyiket tennéd be újra? Miért? :)
- Jó minőségű szempillaspirált keresek elfogadható áron. Te melyiket ajánlanád?