Megérné a festő - burkoló - gázszerelő hármasból valamelyiket kitanulni? (beszélgetés)
Festő + gázszerelő
A festőnek túlnyomórészt nyáron van munkája dögivel, a gázszerelőnek ősztől-tavaszig. Bár ha gázszerelőként tudsz egy ütőképes csapatot is csinálni, vagy betársulni, és nyáron az új építésű ingatlanokba a belső szerelést, mint építési munkát megcsípni, az már igazi aranybánya.
Ezen a téren nem az átlag-magyar embereknél való építési munkákra kell gondolni. Ahol vannak szegények, van középosztály, ott bizony vannak tehetősek is. És ott nem egy kétszobás kádár-kockát építenek, hanem kicsit nagyobbat. :) És ha még ugyanott a festés-meló is a tied lenne, dupla haszon.
Nem vagyok a haverja
:D
Nagyon is megéri bármelyiket választod.
Az építőipar és a szakmunkások most hülyére keresik magukat főleg hogy van otthonteremtési támogatás és járnak le folyamatosan a lakástakarékok is.
😂😂😂
Különben szerintem mindegyik szakma egy aranybánya.
Így, ebben a sorrendben 😉
Bármelyiket választod, jól választasz.
Én ebből a háromból a festőt választanám.
Nézd meg mi lett például Munkácsyból..-)
Mindegyikkel hülyére keresheted magad. Itthon is, de külföldön meg pláne.
Fiamnál a kőműves a festéssel is jeleskedett. Gyönyörűen dolgozott, meg is kérte rendesen.
Ha ügyes vagy, precíz, lelkiismeretes, mindhárommal nagyon sokat kereshetsz.
Esetleg mind a hármat ?
Vagy az építőipar nagyon a végét járja most?
F/27
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?