Nem tudom, milyen a müller, az igényesebb illatszerboltokban keresném. Most itt igényest azt nem sznobságból mondom, sok gyógyszertári terméket használok én is és igényesnek tartom, csak inkább azt értem alatta, ahol kicsit kevesebb a vásárló és több a biztonsági őr ;D És leginkább pultról adják, nem te válogatsz
Clarins, a dragabbak koze tartozik de minden bortipusra van kulon fajta 20-50 eves korig(vagy afolott) es megtalalod a szinben is a tokeleteset, megeri, nem fogsz kidobni egy cseppnyit sem!
amikor a krémet a kinyomod,akkor alapozó színű, de amint elkened az arcodon egyáltalán nem látszik. Én még picit csalódott is voltam,mert jobb fedésre számítottam. :) Egyébként én a világosat használom, csak erről tudok nyilatkozni.
amit még tudnod érdemes,hogy ha alapból hajlamos a bőröd a zsírosodásra,akkor szerezz be valami könnyű nyári púdert/por alapozót, mert nem mattít maga a krém.
Én a Garnier BB krémet használom,már hónapok óta. Nagyon jó. Az a hátránya,hogy csak 2 színben van (sötét vagy világos)Viszont nem fed annyira,hogy meglátsszon az arcodon ha színeltérés van. Én 1999 ft-ért vettem a DM-ben, de akkor még nem nyomták a tévében a reklámot. Lehet azóta drágább.