Honnan valóak a képek, amikkel az adatlapotokat díszítitek? (tudásbázis)
hát igen, legalább belinkelhetnél egyet, ami tetszik, hogy értsük is, mit szeretnél.
merthogy a "csodás kép" az ugye kinek mi. az ilyen giccses villogó biszbaszok engem pl a halálba idegesítenek. :)
Az adatlapodon meg ott van a "Magadról..." kocka, ahova be tudsz másolni más valakitől, akinek tetszik az időjárás, vagy valamilyen virág.
De úgy, hogy nem is mondod, hogy mit szeretnél, így elég nehéz mondani bármit is.
Kérdezd meg attól, akinek tetszik az adatlapja, hogy hogy készítette. Ő biztos jobban fog tudni segíteni!
Elég hamar felkapod a vizet! Most azt mond meg, hogy ha még be sem léptél, fogalmad sincs, hogy mit lehet csinálni, mit tudsz saját magadtól megcsinálni - akkor miért bacogatsz?
Ezért ajánlottam, hogy először talán próbálkozz saját magad, ha nem megy akkor kérdezz!
Esetleg nem akarod, hogy valamelyikünk készítsen neked egy naplót, mert úgy egyszerűbb ha más csinál mindent, ugye?
De nem csak a naplókról van szó!!!Látom,hogy bemutatkozó oldalakon is csodásabbnál csodásabb képeket jelenítenek meg!!!Nem tudom hogyan?
De látom butaság volt segítséget kérnem!!!!
Sziasztok!
Látom,hogy szebbnél szebb oldalak vannak itt a HOXÁN,én is próbálkoztam,de.Kérdésem és kérésem az lenne,hogy hogyan milyen oldalról lehet linkes képeket betenni,és honnan lehet ezeket a szép képeket szerezni?Milyen oldalakról?Nem régi netező vagyok ezért kérem a segítséget!
Köszönöm szépen a segítségeket!!!
Vilola
További ajánlott fórumok:
- Hanyadikán állítjátok föl és díszítitek a karácsonyfát?
- Szerinted jelenteni kell azt a Facebook adatlapot, ahol a nővér a kórházban a beteg babákat töltögeti fel az üzenőfalára, hogy de cukik?
- Ti milyen sorrendben diszítitek fel a fenyőfát?
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?
- Hogy és hol lehet az adatlapot a Hi5-ön kitörölni?
- Honnan rendelik a nagyon olcsó replika Converse tornacipőket, amikkel tele van a vatera?