Honnan lehet letölteni olyan diavatítéseket, ami esetleg szép tájkép és hozzá zene és magyar felirat van. Szoktam ilyet kapok emailon. (tudásbázis)
8. 8a82edfd63
2008. jún. 24. 10:42
Köszönöm az infókat. Én sajnos nem tudok ilyet készíteni, nincs ötletem,nem tudok megfelelő szöveget kitalálni, stb. ezért szeretnék csak meglévőketletölteni, Ezek bármilyenek lehetnek, nem csak tájképesek.Sokfélét kaptam már /vicces, elgondolkodtató stb./ A canadai magyarok oldalt meg fogom nézni. Addig is ha még tudtok valamit, irjatok. Köszi
7. 5bastya
2008. jún. 24. 10:21
ide mindent mi pps ez a pontos oldal címe a fórumon belül .
6. renike0213
2008. jún. 24. 09:54
A photoshop képszerkeztő,diavetítő programmal.
5. 5bastya
2008. jún. 24. 09:53
hogy tetszik-e akart lenni:)
4. gazsika
Igen, PPointtal magad is készíthetsz ilyeneket!
3. 5bastya
szia!canadai magyarok oldalán, a fórumban az: ide minden ami pps!!Nem csak az általad felvetett téma,hanem sok minden más. Regisztrálnod kell és 20 hozzászólás után bármit letölthetsz!!!Csodás kis közösség! tehát:canadahun.com ha meglelted,kérlek írj,hogy tetszik.Üdvözlettel
2. Szterke
2008. jún. 24. 09:46
SZia!
Én úgy tudom, hogy azt a Power Point nevű progiban lehet megkreálni.
1. 8a82edfd63
2008. jún. 24. 09:45
Honnan lehet letölteni olyan diavatítéseket, ami esetleg szép tájkép és hozzá zene és magyar felirat van. Szoktam ilyet kapok emailon.
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Hol tudok német nyelvű filmet német felirattal nézni vagy letölteni?
- Tudjátok honnan lehet földelni? Esetleg földelőmeditáció letölteni?
- WPS kiterjesztésű fájlt milyen programmal lehet megnyitni, és azt esetleg honnan tudnám letölteni?