Honlap működésével kapcsolatos információk (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Honlap működésével kapcsolatos információk
Keves Hoxa, Segitsegedet szeretnem kerni.
Amikor a programod elso lapja megjelenik a kepernyon, az egyik valaszztasi lehetoseg, a"kapott jelek" amira lehet valaszolni. eddig rendben is van. De ha az elso funkcionak nem azt valasztom, hanem mas funkciot, hogy el ne felejtsem mit is akartam irni, es utanna mennek vissza a kuldott jelekre vizont valaszolni, Nem talalom meg a lehetoseget! En vagyok a "vak" vagy nincsen arra a valasz funkciora visszalepes lehetosege?
Ez a találati lista egy korábbi kereséskor generálódott, ebben az időpontban: ma 08:32.
Amennyiben ennél frissebb adatot keresel, témaspecifikusan a fórumok, klubok, naplók, stb. oldalain lévő keresővel megtalálhatod.
Valaki esetleg tudja, hogy témaspecifikus kereső hol van?
Szia Hoxa!
Segíts légyszi abban, hogy a klubba hogyan lehet kitenni a "megtelt" táblát! Nem szeretnénk már új tagokat felvenni, próbálkoztam, de nem találtam a lehetőséget.
"Napi szinten együtt, barátságban, 60 felett" erről a klubról lenne szó.
Köszi szépen!
Miszti
Egy gondolat:
Egy masik forumon lattam a most megemlitett lehetoseget:
Ha megirtuk a hozzaszolasunkat/ esetleges velemenyunket, es amikor mar elkuldtuk, eszrevettunk hibakat benne, a jelenlegi formaban, nem tudjuk kijavitani. A masik forumon volt egy lehetoseg arra, (harom pontocska jelzes jelent meg a margon, irasunkal parhuzamosan hogy miutan elkuldtuk, hogy aki irta, utolag lehet "Edit/javit" lehetosegre, vagy "Delet/torles" lehetosegre, utolagosan is rakattintani, es lehetosegunk lenne, (mint pl. a Face Book-on) esetleg a kimaradt betuket bepotolni, netan az utolagosan eszrevett hibainkat korrigalni. A hozzaszolasunkat az iroja esetleg kitorolhetne.
Nem e lehetne erre a lehetosegre gondolni az itteni forumokon is?
Csak egy javaslati gondolat...
Szia Hoxa!
Köszönjük szépen ez jó ötlet remélhetőleg igy elketülhetőek lesznek a provokálások.
További szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
A mai naptól a vallomásokhoz egyesével is hozzá lehet szólni. A hozzászólás hatására a vallomás címével gyakorlatilag egy új anonim fórum jön létre, amibe a vallomás kiírója is írhat, ez esetben anonimként jelenik meg a hozzászólása. A többi hozzászóló neve természetesen nyilvános. Amelyik vallomáshoz nem szól hozzá senki, nem generál külön fórumot. A gombok (nem baj/kukorica) a korábban megszokott módon működik.
Sziasztok!
A menüben találhattok egy új menüpontot a Fórumok alatt: "Hozzászólások"
Ez a legkedveltebb hozzászólások listája, amiben az elmúlt 30 napban piros szívvel jelölt hsz-ek láthatók majd, darabszám szerint csökkenő sorrendben, szám szerint 100.
Bács Kiskun megye, szerb határ
de 3-kor csak egy icipici gyenge eső volt, most is 7 ágra süt a nap.
Persze nektek végtelenül bosszantó és idegesítő, hiszen alapjaiban nektek van vele dolgotok, munkátok. De én ilyen esetben mindig a légköri viszonyokat okolom. Rákerestem, és íme:
Fogjátok rá a nyuszira!
Úgy legyen!
Előfordul az esetenként, hogy a technika ördöge munkához lát. Az a jó, hogy meg tudjuk beszélni, így nem azon rágódunk, hogy a gépünkkel van-e gond... a többi majd megoldódik. Köszönjük, hogy szóltál.
További ajánlott fórumok:
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni
- Használják a netet a szülők információért a gyerkőc tanulási problémáival kapcsolatban?
- Tudja valaki hogy ha rendőr szeretnék lenni mik a feltételek, mennyi a díjja és minden információ érdekel ezzel kapcsolatban
- Vese operációval, vese kivételével kapcsolatban tudna valaki információt?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?