Homeopátiás gyógyszert használók tapasztalatait, tanácsait várom (beszélgetés)
Na igen, viszonyítás kérdése:)
Viszont vettem már jó feszültségoldó gyógyszert is,/receptköteles/ 4-500 ft,ért,és azt hiszem 50 szemes volt...
Én csak örülnék annak ,ha használna!
Aplacebót azért gondoltam, mert idősekkel dolgozom, és amikor ilyen-olyan panaszra már az orvos se tud mi se,semmit, adunk egy c vitamint, vagy valami hasonló "codaszert2 .és az esetek többségében "hatni szokott".
Ha valaki nagyon hisz abban,hogy a gyógyszer hat,akkor hatni is fog!
Sztem rossz higgítást használtál nem megfelelő dózisban. Az ismerőseimnek mindenkinek bevált, mind a tejserkentő homeós bogyó, mind szülésnél a tágulást elősegítő és vérzést csillapító.
Én a szüléshez is szedtem, és (lehet hogy alkati dolog), de elsőre 4 óra alatt szültem... nagyon gyorsan tágultam is, ill. szülés alatt nagyon hamar csökkent a vérzés is...
Figyeljetek ide! Nem lehet placebó, hiszen le van írva a betegtájékoztatóra is, hogy mit tartalmaz és az is, hogy az adott gyógynövény (mert többnyire az van benne) mire jó. Pl - és most másolom:
Calendula officinalis (vagyis magyarul körömvirág): enyhe görcsoldó hatású
Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló hatással rendelkezik.
És ezen kívül még a többi is fel van sorolva. Tehát nem placebó!
Igen, van! Miskolcon!!
A Paracelsus gyógyszertár mellett van egy homeós doki, de a nevét nem tudom!
Csak hallottam róla!
Lehet h ezt most leveszik, de
itt fent van melyik virág mit jelent :) Ebből nekem 5 db van a cseppekben különböző arányban keverve :)
Örülök, hogy nektek használt. Én attól tartok, nem csak a PLACEBÓ hatás érvényesül...?
Annó, a lányomnak mindig hányingere volt a buszon, vettem deadalont, b6 ot,meg homeopátiás gyógyszert is. nem igazán használt. most meg mindennap 40 km -t buszozik a suliba,mert nem akar kolis lenni:))
További ajánlott fórumok:
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Ha homeopátiás gyógyszert szedek, mentolos fájdalomcsillapító tapaszt tehetek a lábamra?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?
- Hol találhatók homeopátiás gyógyszertárak?