Hol vannak bababarát / gyermekbarát nyaralóhelyek a Balatonnál? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudom van már jó néhány ilyen téma itt de mind régi hozzászólással,engem friss információk érdekelnének!
Bababarát szállást keresünk a Balatonon.Északi-Déli part az mindegy.Ha lehet apartman,nyaraló,panzió legyen.
Szállodákat nem nagyon szeretjük.
Ha valaki tud ilyet legyen szíves megírni.
Köszönjük :)
Badacsonyörs bababarát apartman, mi most oda megyünk, szomszédomék 3 éve oda járnak minden évben
Ezt a szállást kipróbáltuk, bátram merem ajánlani minden kisgyerekesnek! A Balaton 10 perc gyalog, viszont hátrány : csak fizetős strand van.
Ezek mind nagyon jók, köszönöm! Mindjárt hivogatom őket!
Viszont látom pécsi vagy, oda is megyünk 2 éjszakára, ott esetleg nem tudsz?
Szia!
Menj rá az üdülési csekk oldalra, és úgy keress, hogy baba-barát szállás. Van már ilyen:)
Köszi,reméljük meglesz.
Szívem szerint lemennénk most a Balcsira-de sajnos az itthoni teendők miatt csak augusztus közepe -vége felé leszünk szabadok:((
Bár,be volt tervezve-de a férjemnek akupunktúrás kezelése lesz holnaptól-mert súlyos gerincbeteg-és nagyon fáj a lába.
Ezért most kimarad az itthoni nyaralás-reméljük sikerül annyira a kezelése-hogy két hétre valahova elutazzunk:))
Nélküle nem megyünk-nem hagyjuk itthon:))
Mi sem voltunk még tegngerparton, lehet, hogy majd jövőre elmegyünk, bár idénre is terveztük, csak elmaradt.
Kellemes nyaralást kívánok és hosszú, szép nyarat:)
Persze,megértem,hogy a kényelmet meg kell fizetni.
Csak a mai világban-egy átlagos család,két gyerekkel nem igazán engedhet meg magának ilyen luxus nyaralást.
Kiszámoltam-ha naponta egy 10-est elköltünk strandon,stb,akkor 400 ezer mindenestől.
Ha kibérelek egy gyönyörű apartmant,ami közvetlenül a parton van-játszótér+ egyebek-naponta 17 ezer.Biztos nem olyan kényelmes-de jóval költségtakarékosabb.
Csak úgy általánosan írok-nem magamra vonatkoztatva.
Valszínű ki tudnám fizetni-de inkább most az Adriára megyünk-mert még soha nem voltunk tengerparton,és a gyerekek is nagyon szeretnének kijutni:))
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Hol vannak bababarát, lassan mélyülő vízű strandok a Balatonnál?
- Voltál már egyedül strandolni a Balatonnál?
- Szállás 1500 Ft-ért a Balatonnál?! Igaz, vagy átverés?
- Lehet bébiételt kapni Egyiptomban? Mennyire bababarát Egyiptom?
- Melyik nyaralóhelyet ajánlanád egy 10 hós babával, egy 7 éves vízimádóval és egy szaunamániás férjjel, ahol csend van és nyugi?