Hol tudom a telefonszámomat leiratkoztatni a badoo-ról? (tudásbázis)
Mintha állásinterjúra irtad volna
Miért használod a netet, ha nem tudod hogy működik, illetve gondolom nem olvastad el . pl. a badó FAQ-ját és vonatkozó feltételeit
Te hiába törlögetsz, benne van a szabályzatban, hogy ők meg eltárolhatják akármeddig és ha te megadtad a tel.számodat, onann kezdve akárki "átveheti"
Az egészet, de különösen a "warning"-tol érdemes elolvasni
Ugyanakkkor ird be ennek a topiknak a cimét a Gugliba és csodáxani foKsz
Tisztelt Badoo!
Már lassan fél éve töröltem magam a rendszerből, ma mégis kaptam egy sms-t egy ismeretlen 30-as számról ezzel a szöveggel:
Gyere és Badoo-zz velem! [link]
Mivel már letöröltem magam az oldalról és le is iratkoztam, így nem értem miért jön nekem ilyen sms.
Kérem, hogy teljes mértékben töröljenek az adatbázisukból, mindenféle elérhetőségemmel együtt!
e-mail címem: xxxx
telefon számom: xxxx
Ha ez nem történik meg, kénytelen leszek a hatósághoz fordulni.
Megértésüket köszönöm!
remélem hatásos lesz
Az előbb kaptm egy sms-t egy 30as számról amiben ez állt:
Gyere és Badoo-zz velem! [link]
Már vagy fél éve töröltem magam erről az oldalról és leiratkoztam. Akkor ez most mi? :S
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Ha valakinek csak a nevét tudom, és a telefonszámát, tudok-e email címet keresni? Hogyan?
- Hol van Dr. Győri Attila sebész magánrendelése, ill. mi a telefonszáma? Úgy tudom Pakson rendel.
- Sony Xperia L telefonnál, hogy tudom a telefonszámokat SD kártyára menteni?