Hol tudok kartonból készült bútort venni? (tudásbázis)
Ja, ezt láttam tegnap... csak árakat nem látok, és két polcra árajánlatot kérni.... Viszont ők tényleg nem lehetnek olcsók :(
6. sznilla (válaszként erre: 5. - 57aa4ea1e8)
2010. aug. 26. 06:18
Egy helyen láttam irodabútornak nevezett polcot, 5-6000 forintért, szerintem abból sem mindegyik az. Persze vannak design stúdiók, amelyek megkérik az árát, de itt sem működik másképp, mint a műanyag vagy fa bútoroknál. Nem az egész lakást szeretném berendezni vele, csak egy-két dolgot venni kicsi fiam szobájába... Láttam egyszer valamelyik obi-szerű szórólapján 6-8 fiókos állatos fiókos kartonpolcot, nagyon tetszett, de lekéstünk róla :( Az 4800 ft lett volna.
5. 57aa4ea1e8
2010. aug. 25. 21:28
azt tudtad, hogy drágábbak, mint a rendes bútorok?
3. a14deb9047
2010. aug. 25. 20:55
Papír-írószerboltban láttam nemrégiben.
2. sznilla
2010. aug. 25. 20:50
Szekszárdon lakunk, a közelben semmi, így inkább neten keresztül gondoltam. Főleg játék és mesekönyvek tárolására fiókos, polcos bútor. Köszi
1. sznilla
2010. aug. 25. 20:48
Hol tudok kartonból készült bútort venni?
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy készültök a karácsonyra?
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- Mennyibe kerülnek a kartonból készült bútorok?
- Hol tudok használt bútort eladni?