Hol találok olyan süteményes oldalt, ahol a receptekhez képek is vannak? (tudásbázis)
Szia!Nagyon finom lett!Igen a Flamingót sütöttem meg.Igazából márciusra keresek olyan sütiket amit még nem sütöttem ugyan is szülinapra meg névnapra kel.Persze valami ujdonsággal szeretnék elő jönni! :-))
Ezért is kértem a segítséget!Imádom az ilyen lapokból készült sütiket!Jelzem a férjem szorgalmasan rájár a Flamingóra!Lassan rózsaszínbe látja a világot! :-D
Igen én is nézegettem a kolbászos papucsot! :-)
Nagyon guszta az a kolbászos papucs :)))
Nekem is jön a hírlevél ☺
Milyen lett a Flamingó sütid?? Ugye azt sütöttél, ha jól emlékszem??
Szép reggelt mindenkinek!
Akkor sincs baj ha valakinek rokona!!! :-)
Sőt akinek az büszke lehet rá hiszen remek oldalt talált ki és jól működtet.Na és ami a lényeg már ma reggel kaptam is egy hírlevelet mert felhívja a figyelmet arra,hogy új recept jelent meg az oldalon.Szuper!! :-)
Jaj, de örülök, hogy "megvagy" :))
Andinál az is jó, hogy részleteiben, a fázisokat is megmutatja!
Persze, nehogy azt higgyétek, hogy nekem rokonom, vagy ilyesmi, csak nagyon szeretem azt
ahogyan Ő a sütés-főzéshez hozzááll!!
Köszönöm a jelecskét és igen aranyosnak találom az adatlapodat, gratulálok hozzá ♥♥
További sikeres sütögetést kívánok:))
Na persze, Én is szívesen nézegetem, mert mindíg találni jó ötleteket :))
Személyesen Én sem ismerem, csak ott váltottunk mi is pár "írott" szót :)
Csak helyeselni tudok Neked, tényleg jó♥
Sziasztok!Köszönöm...köszönöm a sok segítséget!
Kicsit EL voltam azért nem néztem ide be!!!
Az Andi konyhája valóban sok jó süti van,sőt ma sütöttem is egyet a flamingó szeletet.Most még puhulnia kel,de a szélét kicsit megvágtam,hát írtó finom lesz.
A nosalty-t is böngésztem,az is szuper.A Ráma oldalán is van nagyon sok jó.Azért szeretem a képekkel mert akkor nem kel elképzelnem hanem már látom is.
Köszönöm a sok segítséget!Puszi érte :-)
Igen, kedvesen válaszol és segít, egyébként tag Ő itt is :)
Úgy látom, csak a fórumindítót nem érdekli már ez az egész:(
Semmi reakció, hogy olvasna itt valamit is:)
Látom már más is ajánlotta a desszeret.eu-t , de Nekem annyira beváltak a receptek, hogy szerintem Te se hagyd ki. Van amelyik recepthez vido is van.
A recepteket szakácsok kipróbálják előtte.
az andi konyhája nagyon jó!!
margit konyhája is, és a gesztenye blogja!!
Bizony, jó sok időt lehet itt eltölteni :)
(pedig Én már nem vagyok kezdő ☺☺)
fozniakarok.hu
nosalty.hu
Imádom mindkettőt, nagyon jól vannak leírva a receptek és jók is, amiket eddig megcsináltam.
google képkeresőjébe: sütemény receptek
és már köpi is, a képek pedig oda fognak vinni :D
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol mindent megmozgató gyakorlatokat találok?
- Hol találok olyan oldalt, ahonnan szerelmes videókat lehet küldeni?
- Találok valahol olyan oldalt, ahol egy fotót, bele lehet illeszteni különböző "keretekbe"?
- Hol találok olyan oldalt a neten, melyen BNO kódok szerint megtalálom, hogy mely betegségre jár emelt családi pótlék/közgyógyellátás?
- Hol találok oldalt Bolyai Farkasról?
- Hol találok olyan oldalt, ahol albérleteket keresnek? Kiadnám az enyémet