Hol találhatók nagyméretű használt ruhás turkálók? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! :)
Nekem most lett egy új kedvenc turim, gondoltam megosztom veletek.
Angyal Ruhabolt a neve. A Váci út 114 szám alatt van, az Árpád hídnál, a Volán busz megálló felé elindulva. Nagyobb - nagy méretű ruháik is vannak. Gyerek - amik nagyon szép minűségűek, és felnőtt is (férfi, női).
Nagyon sok divatos, márkás, és szinte új ruhák vannak olcsón.
Van vállfás, és turkálós részük is.
A kabátok...na azok szuperek. Potom 2-3 ezer forintért nagyon csini kabátokat lehet venni ott.
Szia Kriszti,
Engem - és gondolom mást is - nagyon érdekelne ennek a csepeli turkálónak a pontos címe. Megosztanád velünk?
Előre is köszi
Eszter
Sziasztok
!
Csepelen van egy üzlet, kb 10-15 méteren keresztül nagyméretű, szebbnél-szebb női rhák.
Tényleg jók, tele van Ulla Popken cuccokkal is:)
Kriszti
El kell egy kicsit keserítselek...
Én is a nagy méreteket hajtom.
Ki kell fogni, nekem mondjuk még a garderobe sem jött be annyira, bár ott valóban külön van válogatva a nagyobb méret, de nekem az a bajom, hogy magas is vagyok, ezért a felsők is és a nadrágok is viccesen rövidek. (én mondjuk annyira azért nem nevetek)
Nálunk (erősen vidék) itt a helyi turiban nagyritkán szokott lenni nagyobb méret, értem ez alatt a 20-22-24-eseket (márkától függ, melyik jó) de ahhoz, hogy havonta 5-6 holmit be tudjak szerezni, ahhoz hetente 2-3 alkalommal be kell menjek.
Úgyhogy ha valakinek van ötlte még, én is szívesen veszem
Renoválás (a Blahánál, a volt Bástya mozi helyén), illetve az összes Garderobe üzlet ( [link]
ezekben külön is vannak válogatva a nagyobb méretek.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Merre találhatóak Budapesten 100-200-300 Ft-os turkálók?
- Krém minőségű használtruha nagykereskedés merre található?