Hol lehet Szűztea kekszet vásárolni? (tudásbázis)
Én nagyon szeretem. Olyan finom, hogy huh. De olyan drág, hogy huh.
Lehet kapni: DM, Rossman, Tesco, Univer (bár uccsó 2 alkalommal már nem láttam, mert ott 406ft volt. :))
ÓÓÓ,még van belőle és 6 után már egyáltalán nem eszek,de azt nem gondoltam,hogy egy csomagban ilyen kevés van:(
Ahhoz képest hogy mennyi van benne drága.
Na ma vettem kekszet és tényleg finom.Pár darabot ettem belőle és tényleg nem vagyok éhes:)
Mint már mondtam nem ettől karok fogyni,de tényleg jobb hogy ezt rágcsálom mint mondjuk a chipset.
Ja és teát is vettem a kapszulát meg szedem.
Elvileg nem. De azért sokáig ne szedd, mert ha hozzászokik a szervezeted, akkor nélküle anyagcsere zavaraid lehetnek.
De a keksz nagyon finom és túlélőcsomagnak remek. Párat bekapsz, iszol egy pohár vizet és elmúlik a farkaséhséged.
Éééééééééén??????
Egyszerűen csak szeretem az ízét. A kocsiban szoktam tartani, két tárgyalás között ha nincs időm rendesen enni, túlélőcsomagnak jó.
Bocsi, neked szántam előzőt:)
Ok, én nem szólok bele, csak vélemény volt.
JA , ilyen szempontból igen:)
AZt hittem fogyni akarsz vele:)
Köszönöm:)
Akkor holnap szétnézek ezügyben.
Nem attól várom a fogyást csak gondoltam veszek a kapszula mellé.
Életmódot váltottam sportolok csak mást is kiszeretnék mellette próbálni gondolom ártani nem fog.
Ahol a kapszula is van?Mert én még soha nem láttam kitéve.
Ott mennyibe kerül egyébként,nem tudod véletlenül?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Mit lehet vásárolni egy nap 500 Ft-ból, hogy az 2 étkezésre elég legyen?
- Emlékeztek még a Moncsicsi babára? Lehet még valahol olyat vásárolni?
- Hol lehet egy férfi számára hosszúkabátot, köpenyt vásárolni?
- Hol lehet nagy mennyiségben kukorica csutkát vásárolni? (fűtéshez)
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?