Hol lehet nagyméretű, minőségi melltartót rendelni az interneten? (beszélgetés)
Sziasztok.
En sem rendeltem meg netrol mert olyan nehez pontosan latni sztem egy keprol h miikent fog allni... Bar en 75/D-E-st hordok meg sosem vettem neten pont amiatt h lehet h kicsi vagy epp nagyobb kell a szabostol fuggoen.
Bocsi, hogy bele pofázok, de én is 80/E-s méretű melltartót hordok, de elég nehéz szépeket találni. Még sosem mertem rendelni netről ilyesmit, de most itt az oldalakon amit belinkeltetek van pár ami tetszik. Ha tudom biztosan, hogy mi a méretem, akkor azt bátran megrendelhetem, jó lesz?
Mert ugye sokszor 1 egész számnyi eltérés is lehet méretek között:S
A Bonprixtől rendeltem jó minőségű és méretű volt.
Szerencsémre kifogtam, mert más rendelésemmel viszont voltak problémák.
Én rendeltem egyszer a bonprixről melltartót, hát valami übergagyi kínaibbnál is kínaibb akármit küldtek. Lehet, hogy kisebb méretben vannak szépek, de a nagyobbak azok nem jöttek be. Pedig as képen szépek voltak.
Egyébként az Anita melltartók nagyon szuperek, minőségiek, azokat több webáruházban is meg lehet venni.
Sziasztok!
Nagyméretű melltartót keresek interneten, nem átverős cégtől. Tudtok nekem segíteni? Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Hordasz melltartót?
- Hol lehet venni nagyméretű melltartót kb 5-6 ezer Ft-ért, ami tart is?