Hol lehet "mosva fest" festéket kapni? (tudásbázis)
Ibéri textilfestékek!
Fontos tudni! A textilfesték és a mosva fest termék nem azonos!
Textilfestékkel igen magas hőfokon 60 ill.95 lehet vászon termékeket festeni, színét felújítani ezt a terméket lehet jelenleg is a dm áruházakban vásárolni!
A mosva fest Ibéria 40 fokon mosószer helyett adagolva újítja föl a ruhanemű színét! Alkalmas polok szabadidőruhák és egyéb amúgy 60 95 fokon nem mosható ruhadarabok színfelújítására. Míg a textilfestékkel lehet festeni pl. kékből feketét addig a mosva fest csak a már meglévő szín felújítására alkalmas! Ezt jelenleg sajnos nem találtam meg az üzletek polcain.
Köszi Kata, utána fogok járni!:-)
És, Neked is köszi AAnyUU, az észrevételt! ;-)
Találtál már?
Kreatív boltokban lehet kapni mosógépes festéket, nem drága, utókezelést nem mind igényel.
Használatuk:
fél liter forró vízben feloldod a festékport, a dobba szórsz 1kg sót, a festéket az adagolón keresztül öntöd be, 90 fokon kell mosást indítani, és ennyi.
Drága Esztella100!
Köszi! nagyon jó ötlet volt...!
NAGYON RÁÉRSZ?????
Szia!
Köszi, hogy írtál.
A Colombuszt, asszem ismerem. Ha jól tudom,ahhoz különböző só, meg ecet, meg nemtoménmi kell...
Amire én kíváncsi lennék, azt egyszerűen beszórom a dobba, a ruha mellé, és kimosom vele a ruhát. Olyan színű lesz, amilyen a festék...Semmilyen utókezelésre nincs elvileg szükség.
Ha volna Colombuszban ilyen, örülnék.:-)
Még egyszer köszi, Boldog Ünnepeket: Kati
A mosógépben "mosható"-szinezőre gondolsz?
Van egy másik fajta ilyen festék. Colombusz-nak hívják. Ismered?
Sziasztok!
Már mindent bejártam, az Iberia "mosva fest" ruhafestéke után, de csak classic van mindenütt.
Nem tudnátok segíteni abban, hol lenne érdemes még próbálkozni?
Köszi, Kati
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet vízlepergető festéket könnyen eltávolítani a fürdőszoba faláról?
- Hol lehet ételfestéket kapni?
- Hol lehet wella koleston perfect hajfestéket kapni Bp-en? (Nem inetes boltban)
- Extrém hajszinezőt vagy festéket hol lehet kapni Budapesten olcsón?
- Hol van Budapesten, a Nyugati környékén fodrászkellékes, ahol Loreal Majirel hajfestéket lehet kapni?
- Drapp zománcfestéket lehet kapni, vagy ki kell keverni? Beltéri ajtókeretet szeretném festeni.