Hol lehet kapni olyan testszínű harisnyát, aminek nagyon jó a fedése? (tudásbázis)
Tudom régebbi kérdés, de akinek hasonló problémája van jól jöhet.
Én a Bellinda Perfect,vagy Fit in Form 40 deneset ajánlom, amit árulnak úgy több helyen is, fehérnemű bolt, áruházak fehérnemű-harisnya részén, interspar, fényes és vastag ezért még inkább elfedi a hibákat, jó minőségű harisnya.
Nem tudom mennyire látszanak az ereid, de annyira nem lehet csúnya, hogy ne vehesd fel a térd fölött érő szoknyát. Nem vagy te még nyanya, hogy hosszú, bő, stb. szoknyát kelljen hordanod.
Vegyél esetleg 40 denes harisnyát, az kicsit vastagabb és jobban lenyomja az ereket és még gyógyítja is.
A fekete miért nem jöhet szóba? A szoknya és felső színe miatt?
Az illemmel ne foglalkozz:) Én is voltam már fekete harisnyába és mini szoknyába esküvőn, és azóta is csak engem emlegetnek:DDDDD
Hosszú szoknya, egyszerû, de elegáns felsô.
Nem a tanúkra szokott minden szem rászegezôdni. :)
Az nem rövid.De nekem ha csúnya visszereim lennének,eltakarnám.Téged is zavar.Pláne h szem előtt leszel,mindenki titeket néz,th. jól akarsz kinézni.A Calzedoniat próbáld meg.(ugye azt reklámozza Julia R.)?Lehet ott felpróbálni? mert nagy pénzeket kiadni és nem éri el a hatását.....
Új ruhát nem tudsz venne?
További ajánlott fórumok:
- Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord?
- Fekete szilveszteri ruhához, ami fekete cipővel van rajtad, milyen harisnyát vennél fel, testszínűt vagy feketét?
- Mi volt az utolsó mondat vagy cselekedet, amit a párod mondott neked vagy tett érted, és aminek nagyon örültél?
- Mit kell tenni akkor hogyha összevesztél a barátoddal egy olyan ügyön aminek nincs nagyon jelentősége?
- Kopaszavatóra kell a zsűrinek sütit sütni.Mit tudtok ajánlani, aminek nem baj ha nincs hűtőben, nagyon finom, és praktikus, nem folyik szét?
- Láttam egy festményt, aminek nem tudom a címét, és nagyon érdekelne!!!