Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hol lehet füldugót venni? (tudásbázis kérdés)
a szivacsos a legjobb, a többi az egy idő után nyomja a fület mint a fül mögött a műanyag hajpánt a csontot egy egész nap után.
Alváshoz éjszaka a legjobb a szivacsos.
Nem jól teszed be.:)
meg kell tanulni,nekem most már az éjszakát is a fülemben töltik a dugók:)Gyakorold.
Ennél jobb nincs csak drágább.
Sziasztok
Nem szeretnék új témát kezdeni, de remélem ezt még valaki olvassa és tud segíteni
Vettem szivacsos füldugót, de fülem főleg a bal, kilöki magából, a hangokat pedig még mindig hallom, a fejzúgásról nem is beszélve :(
Tudtok ajánlani ennél jobbat, ami nem olyan drága?
Ja,van még viaszos is,de az egy idő után elfogy:(na meg ha olyanja van beleszakad a füledbe,nekem párom szedte ki a bent maradó darabot csipesszel:(
Én csak a párom horkolása ellen vetettem be,de a szivacsos ha nekem tökéletes alig 30cm-es távolságban,neked a falon átszűrődő hangzavarra tuti jó lesz.
Nem érdekli az ő lakása azt csinál amit akar.
Öh...paksi atomerőműben adnak, meg ha mész koponya MR-re, akkor is kapsz kettőt, bár nem minden városban, valahol csak fülhallgató rádiós adással
:DD
Amúgy gyógyszertárban. :))
nekem szivacsos volt évekig koleszban...tökéletes.
Én azzal alszom,semmit nem halok és az éjszakát is átalszom:)nekem bevált.
És a szivacsos mennyire jó?Mert nekem teljes csönd kell a tanuláshoz.
akkor erre megteszi a gyógyszertári is.
De ha van nálatok hallókészülék bolt ott lehet venni szilikonosat.
Munkaruházatiban. Ott van ezer féle.
gyógyszertárban lehet kapni szivacsosat 70 ft-ért de az szilikon is,az már drágább.
Nem.Társasházban lakunk és a fölöttünk lakó folyton bömbölteti a TV-t.
gyógyszertárban, talán drogáriában is...
Mihez kellene??Fürdéshez?
Hol lehet füldugót venni?
További ajánlott fórumok: