Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van? (tudásbázis)
remélem minden rendben lesz!!!!
Köszönöm a hozzászólásokat, a megértést. :) Kellemes napot, jó egészséget kívánok nektek!
Nem is a végét vártuk, csak megoldást erre a problémára. Az megvan. A többi is a mi dolgunk, ez nem kétséges.
:) Ne félj! Félelemben élni nem jó. :)
Egy kis megnyugvás azért mégis van - sokszor sokat jelenthet...
Ez van, nekik ezzel a problemaval kell egyuttelniuk.
Ez jó de sajnos ezzel még nincs vége a történetnek...
Örülök, hogy sikerült megnyugtatóan lezárni!
örülök, hogy találtatok egy jó megoldást.
hagyd a fenébe, értelmetlen vita
miért ne írna igazat, nem értelek, komolyan!
Bár így lenne.
akkor megérte belekarattyolnom.
Félek nem irsz igazat.
ez nagyon jó befejezése a témának, örülök!
Bár végül a sok q betűs társunk lett a főszereplő ebben a fórumban, úgy érzem le kell zárnom a történetet. Vettünk egy szoba,konyhás, fürdőszobás, kamrás lakást egy társasházban, ahová be is költöztettük. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
én is befejezem ezt a fórumot, leírtam már mindent, amit gondoltam.
Igazad van. (a fórum áthajolt egy másik gondolatmenetbe ... és mert nem ismerem senki körülményeit, befejeztem.
Csupán a megnyilvánulás volt az amitől megnyílt a szemem, de nem vagyunk egyformák.)
Remélem a fórumindítónk ... megfogja találni azt a megoldást, ami mindenkinek megfelelő lesz.
Egyéninek egyéni, de a gyermekek a szülők felelőtlensége miatt szenvednek. Jó lenne egy kicsit tudatosabban élni.... (A lenti hozzászólásom a beszélgetések következménye, nincs szándékom továbbra sem ítélkezni.)
..igen ez nekem is eszembe jutott. (De mindenki egyéni döntése ....)
gondolom már nagyobbacskák lehetnek a gyerekek.
Vszínüleg a következő 20 se fog...
....így igaz ! :( az elmúlt 20 év nem igazán kedvezett egy felelőtlen ember mellett ekkora családhoz :(
Biztos, hogy nem látják így a helyzetet. Nem hiszem, hogy a gyermekek születése után vált volna alkoholistává a férfi, akkor meg hol van a nő felelőssége? Miért vállalt 5 gyermeket egy labilis embertől? Ha utána történt, akkor nem szóltam semmit, habár a mai világban lassan az a nő felelőtlen, aki megkockáztat több gyermeket szülni, ha azokat nem képes egyedül felnevelni.
igen, ezt a családja átélte mellette, kitartott gondolom az asszony és meg is bocsájtott.
Nem biztos hogy ők is ilyen rózsásnak látják a helyzetet, sőt ....
Azzal nincs baj, ha büszke magára, hogy sikerült, de a stílusa hagy kívánni valót maga után. (Értem én, hogy a legjobb védekezés a támadás, de akinek nem inge, az ne vegye magára, vagy ha inge volt, de levetette, akkor sem. Azt a 2o évet a feleségének és a gyermekeinek kell megbocsátani, nem nekünk.)
hát igen. igazad van, tévedtem.
ez nem nyitás, sima suttyóság. Vannak más józan alkoholisták, akik nem ilyenek. Nem dicsekszenek a józanságukkal, hanem tényként kezelik, és tudják tizenx év távlatából is, hogy elég lenne egyszer megfogni as poharat a visszaeséshez. Ha neked megerőltető a kedvesség, a normális hangvétel erőt igényel, hát izé... Nem ilyen családi kapcsolatot képzelnék el, nem erőltetettet
További ajánlott fórumok: