Hol lehet Dunaújvárosba aerobicozni/mozogni/kondizni? (tudásbázis)
5. b36166b928
2011. ápr. 14. 12:29
Sziasztok!
Én a Bánkiba járok aerobicozni. Nagyon jó, tudom ajánlani mindenkinek és a városban a legolcsóbb! Jó zenével, 1,5 órás aerobic-órák, heti 3 alkalom, kick-box, step, dance-mix :-)
Persze van még az élményfürdő, uszoda és a dunafitt is... a fittbe csak nyílt napon voltam, a többit nem ismerem...
Üdv. mindenkinek, szép napot!
4. 7c79ff1565
2010. aug. 15. 18:58
na ez nekem is jól jönne most, rám férne. Ha esetleg valaki mostanában menne kondizni, mozogni, futni, aerobikozni, szóljon, megyek:-)
3. f0c26d46a5
2009. ápr. 3. 20:39
Szia! Én helyi lakos vagyok. Több konditerem is található nálunk pl. Uszodában, az új élményfürdőnkben is van (Oázis), és a főiskola kollégiumának a szomszédságában is van egy új konditerem, ja és most nyílt egy több száz négyzetméteres Dunafitt (a központi buszpályaudvar közelében)mozgáscentrumunk, ahol mindenféle mozgásformát megtalálsz! és ez még nem minden...
2. frutty
2008. okt. 8. 14:21
ügy,tudom a dózsa városrészben,vann egykonditerem.
derkovits utca8-10-allat .
én.is dunaújvárosi vagyok!
1. e679c277c9
2008. aug. 14. 11:34
Dunaújvárosba fogok költözni és dolgozni, de kellene valami mozgás. Tudtok ajánlani ilyen helyeket? Kb. milyen árakon vannak az aerobic órák/bérletek?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Ahhoz hogy valaki aerobicozzon, kell előtte valami mozgás?
- Ismer valaki jó nőgyógyászt Dunaújvárosban?
- Mi a véleményetek? Heti hány alkalommal "kell" aerobicozni? Heti 3? Minden másnap.....?
- Nőgyógyászt keresek Dunaújvárosban!
- Nem tudtok jó nőgyógyászt Dunaújvárosban vagy környékén?
- Valaki tudja mikor nyit a Dunaújvárosi LIDL?