Hol lehet Debrecenben fekete hennát venni? (tudásbázis)
Valamit biztosan kevernek hozzá,mert a képeken szép fekete.Nekem is csak úgy tetszik,sem a zöldes,sem a barnás árnyalata nem szép.
De olyan szavában aki ezt oktatja,meg ezzel foglalkozik,nem kételkedek.
nincs hát, én is ezt mondtam, de nem hiszik el:)
persze ennyi erővel bármilyen színű 'henna' létezhet, hiszen bármilyen színű mesterséges festéket lehet a hennához keverni, pont úgy, mint ahogy feketét kevernek a feketéhez.
Szia!
Van olyan, hogy fekete henna már készítve hidd el nekem és nem hajfestésre kell, hanem testfestésre. Tudod olyat akarok mint a tetoválás csak éppen hennával megfesteni, de azért köszönöm mégegyszer!
akkor lesz csak fekete, ha a hennával festés után közvetlenül indigóval fested a hajad.
egyébként nincs olyan, hogy fekete henna:)
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem ajánlani olyan helyet Debrecenben, ahol fekete hennát lehet venni, de olyan hely is jó ahol alapanyagokat lehet megvenni és abból kikeverni, csak ne natúr színű legyen, hanem fekete. Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- 68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben
- Hol találok Debrecenben jó árban aerobik lehetőséget?
- Ajánlanátok, kérlek pár helyet Debrecenben, ahol szép környezetben lehet kocogni?
- Hol lehet Debrecenben kapni fényképes kézlenyomat készítőt?
- Sziasztok! Tud valaki ajánlani magánbőrgyógyászt Nyíregyházán, esetleg Debrecenben? Lehetőleg olyat, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját!
- Budapesten hol lehet legjobb árfolyamon beváltani EUR-t HUF-ra? Pl.: Debrecenben ugyanazon cég más-más fiókjaiban is van eltérés!!