Hol bankoljak? Nektek melyik bank vàllt be? (beszélgetős fórum)
kretaval rajzolnij
.
En nem felelek a csoportert.
Nem jelentos a velemenyem, mert kb 15 eve volt... Elktak a kartya rendelest, es a harmadik ember monta meg, hogy miert nem kuldtek a kartyat, amire egy utazashoz volt szuksegem. Amugy 14 eves koromtol ott volt a szamlam. Zartam, mentem mashoz.
A CIB-esek konkretan ahhoz kapcsoltak, mikor aggodtam, aki a helyi fiokban intezte a kartyam.
Az online reszuk leromlott, de ha valaki szeret kp-t felvenni nem ez a fontos.
A CIB-ben (itt) nem nagyon cserelodik a szemelyzet, mert utaljak egymast. Az MKB-ban funjak egymasrra, mert kitoras van, az OTP-ben csereledonek... Es az ugyfelszolgalatuk is ilyen.
A pénzfelvétre érdemes figyelni. Praktikusabb kivenni 150 ezret, és megjegyezni, hogy innentől fizetős.
Mivel mindketten számlára kapjuk a fizetést, én minden szirszart kártyával fizetek. Szerencsére egyre több helyen lehet.
En "Rafis" szamlat zartam Ausztriaban egy bo hete. A penzem sehol, es 2 oraba telt.
Hol van egy hetig a penz egy online utanalsnal, akkor is, ha nemzetkozni?
Neked kell tudni mire hasznalod.
A CIB meg mindeig baromi jo, ha regi szamlad van. Nekem minden ismeros, bankos ismeros (konkurencia is) azt mondta, ne szuntessem meg a regi szamalam, ha meg bamire kellhet a kovetkezo evben.
Az nem johet szoba, hogy pl. online bankot (is hasznalsz)?
Es amugy 150-ezret muszaj felvenni? En osszesen nem tudom, mikor vettem fel ennyit kb.-ben ennyit. Nem igaz, hogy 2021-ben mindenhova keszkenzel kell futkosni.
Égi jel lehet. Vagy marketing :D
Én Rafis vagyok. Nincs velük bajom, csak ne kelljen bemennem, mert ott mindig várni kell. Ráadásul most bevezették, hogy már 2 kód kell egy internetes utaláshoz, majdnem kitéptem ma a hajam.
Nem tudom mennyi az össz bevételed (de mivel több fajtát írtál akár jó is lehet), a Raiffeisennek van Premium Gold számlája, azt hiszem 400.000 az a minimum havi jóváírás, aminek jönnie kell rá.
Minden ingyen van, kivéve a kártya díjat.
Én Rafis vagyok és elégedett vagyok velük. Gyors és ügyes az ügyintézés, a mobil banking felület is kényelmes.
De a Prémium számlájukon kívül is érdemes szétnézni, ha az mégsem lenne jó.
A bankmonitoron van bankszámla kereső, próbáld megadni a rád jellemző adatokat és kiadja, hogy hol mi mennyibe kerül.
Én meg az otépét utálom.
Hosszú évek óta a Cib-nël bankolok.Eco szâmlâm van, de úgy érzem egyre több a havi,èves kiadás.
És a pênfelvét is 1000ft ha meghaladom a 150ezres felvèteli határt.
Szeretnèk vàltani!
Erre szàmlàra jön a mk.bérem , csalâdi pótlèk, meg a külsős munkàimból a bevètel.
Tudtok ajànlani, ami nektem bevâllt?
Köszönöm szépen a segítsèget!
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Kismamák, akiknek a bankszámlájukra utalják a Gyed-et! 3.-án kellett volna megérkeznie és még ma sem jött meg. Nektek is késik?
- Problémás, pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére nektek mi vállt be?
- Nektek milyen sampon, balzsam vállt be?
- OTP netbank nektek működik?