Hol állíthatom be a laptopon azt, hogy a touchpadon dobbantásra nyisson meg ablakot a gép? (tudásbázis)
Igen, működik. Köszi! Köszi!
Szép napot!
A click lock arra jó hogy úgy tudsz kijelölni, hogy nem kell a bal oldali gombot lenyomni. Szerintem nem egy szerencsés opció.
Olyat látsz, hogy "enable device", vagy "enable touchpad"? Ki kellene hogy legyen jelölve. Illetve ha olyan van, hogy disable touchpad, az ne legyen kijelölve.
Nem tudom, elvileg működik. Ezt most kaptam a munkahelyemen, a többeknek úgy működik, csak nekem nem. Ezt valahol lehet állítani, de nem tudjuk hol. Az egérnél nem mertem állítani semmit sem a vezérlőpultban, mert angolul ír ki sok mindent, én meg csak németül tudok.
Windows xp van rajta, ha jól emlékszem. Még csak 2 napja van meg.
Az a problémám, hogy az egérhez hasonlóan, a bal gomb megnyomásával tudok megnyitni ablakokat, vagy rákattintani ikonokra vagy bármire. Az előző laptopomon pedig ha kétszer dobbantottam az ujjammal a touchpadra, akkor nyitott meg mindent. Nekem ez így nagyon szokatlan és rossz. De nem találom, hogy hol lehetne átállítani. És nincs sok időm, türelmem keresgélni.
Tud segíteni valaki?
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állíthatom meg, vagy buktathatom le a rágós zaklatónkat?
- Miert apad el a tej egyik naprol a masikra es hogyan allithatom vissza?
- Létezik állítható magasságú járássegítő?
- Számítógép asztala háromnegyed része elfeketedett. Hogyan állíthatom vissza?
- Facebookon a kedvenceimet elrejtettem, hogy ne lássák, de én sem találom, hogy állíthatom vissza?
- Ha az Excel táblázatomat átírva elmentettem, hogyan állíthatom vissza a régi táblázatot?