Mennyire nyúlik meg a bőr egy-egy szájfeltöltés után? (tudásbázis kérdés)
De tutira megnyúlik Józsika és igazad van, akkor sokkal szarabb lesz. Főleg úgy, hogy fiatal korban még teltebbek is az ajkak és a korral csak össze esnek. Szóval az még rátesz arra, hogy a bőr össze esik. Szóval jól gondolkozol, az ajaktöltésnek is meg van a hátulütője. Ők viszont nem gondolkoznak annyira előre mint te, úgyhogy lesz még idő sztem amikor sokan megbánják, hogy töltettek. Persze huszonéves korban még jobban vissza pattan a bőr és ha nem folyamatosan csinálja valaki akkor van esély rá, hogy vissza tud még húzódni de ha sokáig töltet valaki, akkor tutira nem nyeri vissza az ajak a rugalmasságát egy idő után.
Az ajak felvarrás meg csak függőleges irányban húzza meg a bőrt, de a nyúlás 3Ds, szóval attól még nagyrészt ráncosak maradnak az ajkak.
Amekkorára feltöltik?
🙄🤔
Abszolút semmi. Tudni szerettem volna, hogy mit kérdezel a botoxról.
De mindegy. Nincs ebben ennyi.
Azt kérdezem én is .
Mi volt az eredeti fórumcím?
Annyi látszik oldalt, hogy "Hogyvan majd tovább a botox..."
Mesélhettek, hogyisvanaz,
mert gondolom csak az ért hozzá, aki használja, persze.... lehet....
Ezeknek a nagy kacsacsőrűs csajoknak ahogy , felvan töltve a pittyük, stb, stb, csúfok,,, ezeknek nemnyúllik meg a bőrük, masképp is mint mindenkinek természetben adódóan, ?
Gondolom én hüje,,, hogy tutti megnyúllik nekik mégjobbannn🤔
Milessz velük majd , ha élnek még pág továbbiakban 🤔
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Szegeden kihez érdemes menni szájfeltöltésre?
- Kb. hány képet tudsz készíteni egy-egy alkalommal a digitgépes utántöltős elemekkel?
- Mit gondoltok, van (és mennyi) esély van arra, hogy színészek egy-egy közös munka után egymásba szeressenek?
- Elrontott szájfeltöltés
- Miskolcon szájfeltöltés