Elrontott szájfeltöltés (beszélgetős fórum)
Nem házilag, hanem orvos csinálta. Úgy botlottam az írásba, hogy kerestem a szilkonolajjal kapcsolatos dolgokat pro és kontra, de ez már régebben volt, így nem tudom sajnos, hol olvastam.
Házilag semmiképpen ne kísérletezz!Fordulj orvoshoz minél előbb! Én sem gondolom, hogy feltétlenül el lett rontva. Elvégre csak egy idegen anyagról van szó, ki tudja, ki hogyan reagál rá!
Túl vékonynak találtam.Mondjuk így sem lett sokkal vastagabb,csak azok tudják,hogy fel van töltve,akik ismertek már előtte.
Beu nem látszódik meg semmi,csak a nyelvemmel érzem,ha belül a szám szélének egyik oldaláról a másikra "megyek".
Ahhoz menni vissza, aki csinalta.
A szervezet reagalasa legtobbszor nem kiszamithato.
Ez nem feltetlenul "elrontott" kategoria!
Sziasztok!
Szeretném,ha valaki,akinek van ebben tapasztalata / esetleg ismerőse átesett SZILIKONOLAJ szájfeltöltés ELTÁVOLÍTÁSÁN segítsen! Ugyanis van 2 csomó az alsó ajkamban, amik néha fájnak és szeretnék tőlük megválni.... :(
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Nagyon elrontottam? Lehet ebből még valami?