Hogyan utazzak Horvátországba? (tudásbázis)
Köszönöm a segítséget, de mivel elég tájékozatlanok vagyunk így örülnénk ha nem ott kellene keresgélnünk, hogy mi hol van, stb. szóval csak marad az utazási iroda, mert ott van utaskísérő. Ráadásul megnéztem a rendszeres buszjáratokat és elég drágák, többe kerül, ha így utaznék, mintha utazási irodával.
Viszont ha van tapasztalatotok valamelyik utazási irodával kapcsolatban, akkor azt szívesen várom.
Szerintem ehhez nem kell utazási iroda. Vannak rendszeres buszok oda.
Foglaltok egy utazást oda, egyet vissza, a booking.com-on pedig szállást egy éjszakára. Ott vannak értékelések a szállások mellett. Ha sok ember értékelte a szállást, akkor tudod, hogy nem átverés.
Szia!
Valami telekocsi oldalt keress, ha nem bízol az utazási irodákban. Itt beszálláskor fizetsz.
Az a helyzet, hogy nagyon szeretnénk a barátommal elmenni Horvátországba nyaralni. A lényeg, hogy eljuthassunk egy kavicsos és tiszta tengerpartra. Busszal gondoltuk, mivel autóval nincs lehetőségünk menni. Én kb. 40.000Ft-ot szánok rá 1 vagy 2 napra szeretnénk menni. Viszont nem tudom hogyan fogjak ehhez hozzá.
Megnéztem pár utazási iroda ajánlatát és találtam is többet is ami tetszik, viszont nem tudom bízhatom-e ezekben az irodákban, vagy csak szimplán átutalom a pénzt és aztán várhatom, hogy jön az ígért busz :/
Ha valakinek van tapasztalata a buszos utakkal kapcsolatban kérem írjon.