Kell Horvátországba útlevél? (tudásbázis)
na, így legalább biztosan tudod, nincs para. :)
jó nyaralást.
irtam a kovetsegnek es azt irta vissza, hogy 2007.01.01 otta eleg a szemelyi
Román állampolgár Horvátországba csakis útlevéllel utazhat be.
de szerintem, ha román állampolgár vagy és Romániában is laksz, csak akkor elég a személyi, ha van a két ország között kétoldalú nemzetközi szerződés
de valóban akkor jársz a legjobban, ha felhívod a követséget
ahhh....megint azt mondta valaki, hogy kell utlevel. Elegem van...kivan mar fizetve, aztan legfeljebb visszakuldenek a hatartol.
én mindenhová személyivel repültem, nem is volt útlevelem, amíg nem kellett. reptéren sincs semmi gond vele :)
Nem,csak személyi kell szerintem.
Én 5 éve voltam Horvátorszában, és akkor sem kellett útlevél, elég volt a személyi igazolvány.
Ha 1 országba be lehet utazni személyivel, akkor édes mind1 mivel utazol, át fognak engedni a határon, ugyanúgy mint a check in-nél is;)
na en foglaltam szallast,remelem nem kell utlevel, mert nem viszunk
Ha repülővel utaztok, akkor mindenképpen útlevél ajánlott, bárhova is mentek.
Amit még érdemes csináltatni: európai TB-kártya
Ingyen van és hasznosabb mint a biztosítás.
Bocsánat tévedtem. Görögországba a kiskorúaknak útlevél kell.
És Görögországba, ha repülővel megyünk?? :)
ugyan ezt linkeltem be lejjebb... :)
én szeptemberben voltam, és nem kellett csak személyi. De ha ennyire sok a kérdés benned, hívd fel a horvát követséget... :)
születéstől lehet kérni.Mondjuk nekem is furcsa ,de olcsóbb mint az útlevél.JA és 14 éves korig nem kötelező!
Tuti,hogy nem kell útlevél! Én 3 éve voltam ott és rajtam kívűl senki nem vitt útlevelet magával csak személyit.Persze lehet a repülőre kell,én csak Ladával voltam ott! :)
Elég. Én is most csináltattam a gyerekeimnek. Ingyen van, és kb. 10 nap alatt kész.
16 hónaposnak személyi? Ez komoly? Már ilyen is van?
ez érdekes. Én 2 hét múlva megyek a 16 hónaposomnak személyit csináltatni és úgy tudom az elég a határnál.
Nem kell de meg fogják nézegetni a személyiket. A lakcímkártyát mi már oda sem adtuk mert nem értették mi az :)
További ajánlott fórumok: