nagyon visszafogottan,de ugyanakkor hatarozottan tudjak mit akarnak a masiktol.se az elejen se pedig kesobb nem hevesek,ramenosek,deha vmi nem tetszik nekik akkor olyanok,mint a kirobbano vulkan,de persze csak mar ha egyuttelnek vkivel.
skorpió vagyok. nálunk sosem lehet tudni. akkor is bámulunk meg kelletjük magunkat, ha nem akarunk semmit :-) Én már nem teszem, mert férjnél vagyok. :-D Szerintem idő kell, amíg kidül az igazság
Csak azért kérdezem mert nem szeretném őt félreérteni.Mostanában éjszakai sétákra visz,együtt kirándulunk,jókat beszélgetünk, de még nem történt semmi.
Nekem volt skorpió párom...de nem tudom ezt így megmondani...amit nála láttam: ő egyáltalán nem "egyből belevágnak" típus volt, de egyértelműen tudtomra adta, hogy tetszem neki, szavakkal leginkább, nem beszélt mellé, nem kerülgetett:)
Másrészt ez az általánosítás jáááj:)Szerintem bárki írhat bármit, neked kell tudni, érezni:)
Ez nem csak a napjegyén múlik. Mondjuk a skorpiók baromi szenvedélyesek, de ismerek olyat, aki például teljesen leállt a szexről, pedig elvileg ez rájuk nem jellemző.
A kollégám aki tetszik, elég félreérthetően viselkedik.Mostanában elég sokat vagyunk kettesben munkán kívül is, és látom rajta h talán tetszem is neki, de még nem történt köztünk semmi.Ezért érdekelne h a skorpiók egyből belevágnak vagy esetleg jobban meg akarják ismerni a másikat mielőtt bármi történne.