Hogyan tudom megkülönböztetni, hogy arany vagy bizsu a láncunk? (tudásbázis)
igen tanultam is belőle.
de ékszer áruház volt, a gyűrű tetszett, meg ezüst , meg szép meg fene tudja. benne is volt a jelzés mikor megjött. hehe most is benne van, csak épp semmi köze az ezüsthöz a gyűrűnek.
de ma már annyi szar változat van....ilyen olyan aranyékszer, meg ródiumozott ezüst...
szóval a kérdezőhöz visszatérve, lehet jobb lenne ha elvinné a kérdéses láncot egy ékszerészhez.
igen, de ez pl. a netes vásárlás veszélye, ezt csak úgy megjegyzem.
én az ezüstöt és a bizsukat szeretem, deeeeeeeee vettem már netről ezüst gyűrűt jelzéssel, és tartott 1 hétig. mikor meg beírtam nekik még ők haragudtak meg.
A szaga is más. Ami nem arany, annak egyértelműen fémes szaga van, az aranynak meg nincs.
Egyébként pedig, beviszed egy ékszerboltba, és kb 1mp alatt mondják meg, hogy arany, vagy nem.
Azt lenne jó tudni, hogy arany vagy bizsu e az ékszer.
A bizsuban van e valami jelzés, ha igen, mi lehet az. Ha arany, azt hogy lehet tudni...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Hogyan tudom megkülönböztetni az iPhone 5s-t annak klónjától?
- Hogyan tudom megkülönböztetni a szalicilt a szódabikarbónától?
- Tibeti vagy kaukázusi kefírgombám van? Hogy tudom megkülönböztetni?
- A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni?
- Összekevertem az ujratölthető ceruzaelemet a nem tölthető olcsó elemmel. Hogy tudom megkülönböztetni melyik a tölthető és melyik nem?