Hogyan tudom megkülönböztetni az iPhone 5s-t annak klónjától? (tudásbázis)
hát igen, az biztos, hogy vagy csak megbízható boltból szabad vásárolni, vagy személyesen, jól kipróbálva-átnézve.
(ez mindenre igaz, ami nagyobb értékű)
az ismerősöd tudni fogja, vidd magaddal, és menjetek rá a telefonnal, az a tuti. ott egyből kiderül, ha nem jó a készülék.
számlája sok embernek van iphoneról, és ha olyan a telefon akkor akár az imei számot is át tudják írni, úgyhogy az sem tuti.
figyi, ha valamilyen számítógépre nem is tudjátok rákötni és úgy leellenőrizni, akkor még mindig ott van a mobilnet (akár wifin keresztül akármilyen nyilvános helyen).
itunes működik rajta? ha igen, akkor jó a telefon. ha nem akkor nem :)
Hát igy nem lesz egyszerű megkülönböztetni, tényleg ugyanolyan… :O bár én a csomagolásban láttam különbségeket.
Mondjuk szerintem akinek iphone-ja van az felismeri, főleg bekapcsolás után.
Nézz utána a neten mik a különbségek!
Sziasztok!
Ha számlát látok róla,garancia levelet látom és ha bekapcsolom a telefont és az infonál megnézzem az imeit amit leellenőrzök [link]
ezen az oldalon és ha ott van a kezembe egy eredeti,akkor így tuti kitudom szűrni,hogy nem klón?Vagy mindenképp gépre kell ahhoz csatlakoztatnom?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Hogyan tudom megkülönböztetni a szalicilt a szódabikarbónától?
- Tibeti vagy kaukázusi kefírgombám van? Hogy tudom megkülönböztetni?
- A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni?
- Hogyan tudom megkülönböztetni, hogy arany vagy bizsu a láncunk?
- Összekevertem az ujratölthető ceruzaelemet a nem tölthető olcsó elemmel. Hogy tudom megkülönböztetni melyik a tölthető és melyik nem?