Hogyan tudom a gyertyaviaszt kivenni a padlószőnyegből?? (tudásbázis)
Foltördög.:DDDDDD)))
Nekem is a vasalós módszer szokott beválni.Bár én kenyérpapírt szoktam használni.Tudjátok,amivel a kis közértekben körbetekerik a kenyereket.Vagy már ott is nylonzacskóznak?Ha meg nincs ilyen,akkor meg a Fornettis papírzacsit használom.Na,amilyen sűrűn szoktunk venni....!Remélem nem lesz viaszfolt mostanában a szőnyegemen!:)
:DDDD
Igen, erről megfeledkeztem. Viszont remekül el lehet tüntetni egy barna színű kanapéval. Esetleg könyvesspolccal. Tulajdonképpen bármivel, ami nagyobb, mint a folt :)
Én miután a nagyját elüntettem, vettem foltördögöt és avval sikerült eltűntetni nem is egyet.. volt ott piros, zöld:D
Szóval ki lehetszedni:)
Nekem is hasonlóan, de én előbb forró gőzt engedtem ki a vasalóból, azzal megolvadt, gyorsan rá a puha papirt, ami meg még maradt, új papir és vasaló.
De nagyon vigyázz, a vasalót hamar kapkodd le, és sokszor cserélj papirt.
Ja és arra is vigyázz, hogy a papir nagyobb legyen mint a vasaló:) Mert a megpörkölődött szőnyegpadlóra nincs receptem:)
Ollóval :DD
De ha az nem segít, tegyél rá egy konyhai törlőkendőt (tudod, Szilviát, a barátnődet :D), aztán tedd rá a vasalót, jó magas hőfokon. Aztán addig cseréld a papírtörlőt, amíg el nem tűnik az összes. Nekem így sikerült.
További ajánlott fórumok:
- Beleszorult egyik poharam a másikba. Hogy tudom kivenni?
- Laminált padló, vagy padlószőnyeg, melyik vált be nektek?
- Hogy tudom padlószőnyegből a friss hányást kiszedni illetve a szagot eltüntetni?
- Valóban igaz, hogy egy padlószőnyeges lakásban nem tudom szobatisztaságra nevelni egy kutyust?
- Debrecenben hol lehet padlószőnyeget venni?
- Rosszul tettem be a telefonomba a sim kártyát, és nem tudom kivenni.Mivel tudnám kivenni?