Hogyan tudok videót beilleszteni a naplómba? (tudásbázis)
Nem tudom hogyan kell videót beilleszteni a naplómba, segítene valaki? Csak a linket tudom bemásolni, de én azt szeretném, ha maga a videó kerülne be.
En akarhanyszor illesztek a naplmba videot, egy ido utan torlesre kerul :((
Videót csak a youtube-ról tudtok beilleszteni. Először oda kell feltölteni, majd a beágyazásnál megadott kódot kell a naplóba átmásolni.
Indavideo sajnos nem működik így.
A gépemről szeretnék egy videót feltenni a naplómba. Hogyan kell? Vagy lehet ilyet egyáltalán? Köszi a segítséget előre!
Hogyan tudok feltölteni videót a naplómba?
senki nem tud segíteni?
nem youtube videó, hanem inda videó
saját készítésű videót szeretnék betenni a naplómba, de nem sikerül.
ezt írja:
Üzenet: A bejegyzés <iframe> html kódot tartalmaz, ami biztonsági okokból nem engedélyezett, azaz amit ott írsz, hatástalan marad. (ezt az üzenetet csak te látod, eltüntetéséhez töröld ki a <iframe> és </iframe> tageket és a köztük lévő szöveget)
próbálom kivenni, de sehogy sem sikerül.
Arra ügyelj, hogy ha feltöltő listájából akarsz itt megjelentetni valamit, akkor a kód frame kóddal indít, amit a Hoxa nem fogad. Csak olyan videókód fog itt működni, ami "objekt" kóddal indít
A YT-n azt választod, hogy megosztás, ami kínálat fel jön, ott a beágyazást választod, akkor kiadja a videó kódját, amit másolsz, majd beillesztesz a naplódba.
Megosztés/bemásolás(beillesztés)
És azt a kódot másolod be! :)
Hogy lehet youtubos videót megosztani a naplóban? Úgy hogy ne csak a link legyen odamásolva!
Köszi a segítséget mindenkinek :) Én a naplón belül kerestem ez volt a hiba:/
Már megvan, köszi, eddig mindent hozott elsőre, most rá kell klikkelni a megosztásra :DDD
Nem tudom hol keresed!Én találom!
Nem a naplóban van olyan rész,hogy videó megosztása,hanem a videó alatt van egy olyan sáv a leírása felett hogy "leírás,megosztás,hozzáadás"
ott rá kattintasz a megosztásra,azon belül "videó beágyazása" azt a kódot ki jelölöd jobb egérgombbal klikkelsz kiválasztod hogy másolás,aztán klikkelsz bal egérgommbal a naplód bejegyzés rubrikába és megint jobbgomb,bemásolás-> enter
A hozzászólás részbe kellene beillesztened a kódot, amit a youtubon megtalálsz, vagyis régen megtaláltál, mert ez újabban nincs, vagy én nem tudom hol van? :))
Pontosan. Azt nézd, hogy legyen bepipálva, hogy a régi kódot használja (nekem anélkül nem szokott menni).
Ha nem jeleníti meg elsőre, akkor frissíteni kell a naplót.
Videó megosztása rész nincs naplóban csak kép feltöltés:/
Nem tudom, youtubról eltűntek a beillesztő kódok, vagy csak én nem találom? :)
videó megosztása,beillesztőkód és bemásolod.
Hoxa titkos naplóban hogy illesztek be videó megosztó fájlt?
Végig olvastam az egész fórumot, mindent kipróbáltam amit mondtatok, de nekem nem hajlandó berakni a videót. semmit nem hajlandó beadni belőle, egy üres bejegyzés lesz csak :( Valakinek van rá ötlete, hogy mit ronthatok el? a következőt csináltam megnyitottam youtubeon a videót megosztás, beágyazás, kimásoltam beillesztettem a naplómba és mentettem. Eredmény a nagy üres semmi. :(
:) Köszönöm mindenkinek SIKERÜLT!!! :) és azt tudjátok hogy tudom menteni a naplómat??
A video alatt katt a megosztásra,majd a beágyazásra.Ott be tudod állítani a kívánt méretet és bepipálhatod a régi beágyazott kód használatát.Ezután jobb klikk a kék mezőben és kiválasztod a másolást,majd katt a naplódban és beillesztés,ez után elmented.Ennyi. :)
amikor kinézed a videot, rákattintasz, majd alatta megjelenik szöveg, ott rákattintasz a megosztás szóra, utána a beágyazás szóra, és az ott megjelenő linket másolod be a naplódba
További ajánlott fórumok: