Hogyan tudok Skype fiókot létrehozni? (tudásbázis)
a gmail és a fb össze vannak kötve."
Meglepsz!
Van gmail-os emilcimem is és valamikor régesrég regeltem fészbukra, amit azóta sem használok.
Ha véletlenül egy cikk oda mutat a belépésnél egész más emilcimmel tudnék belépni.
A youtube is Microsoft és megintcsak más emilcimmel lépek be, és megint mással a Skypera
Igen, nagyon sok mindent magam oldottam meg.
Viszont - ha igaz - ez a bosszantó kategória, a microsoft fiók összeköt(ne) mindent mindennel.
Nem tudom, mennyire tudjátok, de pl. a gmail és a fb össze vannak kötve. Ez 110 százalékos saját tapasztalat.
(Már) Nem lehet máshogy skype fiókot csinálni, csak a microsoft fiókkal.
Ráadásul a linux-on kellett egy kis bűvészkedés, szerencsére kaptam segítséget, úh. most megy a skype.
Ezt is nagyon köszönöm, egy árva szót nem értek belőle, mintha nem is magyarul lenne.
Asszem megpróbálok egy windows alatt futó gépen skype fiókot csinálni. :)
Hát köszönöm mindkettőtöknek. Az a probléma, hogy a skype oldalon a következő látható: DEB ÉS RPM csomag van linux-ra (okké, fogalmam sincs, hogy ez mi).
Én mindkét csomagot megpróbáltam letelepíteni és egyiket sem sikerült. Azt sem tudom, melyiket kéne a kettő közül.
És még van egy ilyen üzenet: "Fontos közlemény: A 4.3-as és az ennél régebbi verziójú Linux Skype-ügyfélprogramokat 2017. július 1-től kivonjuk a forgalomból. Kérjük, hogy a zavartalan csevegéshez telepítse a Linux Skype legújabb verzióját."
skype.com, Belépés, ha nincs Regisztráció és annyi
Utána Letöltás Linux verzió
Telepitésnél megadod az adatokat amivel regeltál
Sziasztok! Skype fiókot szeretnék csinálni és kizárólag microsoft fiókon keresztül tudtam valamit összeütni, az is nagyon béna volt. Ki sem derült a skype nevem, ez a microsoft fiók mindent mindennel összeköt(ne), töröltem a fenébe. Az egyik gyerekemnek egy teljesen más kinézetű skype fiókja van, neki anno kérte a progi, hogy adjon saját magának egy skype nevet.
Szóval az a kérdésem lényege, hogy most már nem tudok csak úgy, egy sima, mezei skype fiókot létrehozni? Még az is nehezíti a helyzetet, hogy a gépem linuxon fut (ubuntu 14.04) és így végképp kicsit nehézkes. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Facebookon hogy tudok személyes blogot létrehozni?
- Sziasztok! PC asztalára nem tudok új mappát létrehozni, jó ideje már csak homokórát látok. Mitől lehet?
- Hogy tudok zárt fórumot létrehozni?
- Hol tudok olyan e-mail cimet létrehozni, ahol a @ utáni részt is én határozhatom meg?
- Tudok több naplót is létrehozni magamnak? Hogyan?
- Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy hogyan kell létrehozni jelszóval védett mappát, fiókot?