Hogyan tudok leszokni a dohányzásról? (beszélgetés)
én 24 éve dohányzás mentes életet élek... :D
nem kell rászokni, és akkor nincs ilyen probléma :)
Az elektromos cigit mint maximálisan elégedett felhasználó én is csak ajánlani tudom, bár bizonyos feltételek mellett:
- Annak mindenképpen, aki nem igazán biztos az elhatározásában, leszokna pénz, egészség, családi nyomás stb. miatt, de igazi elhatározás nincs benne, szeret cigizni. Akire ez igaz, annak remek megoldást lehet, akár addig, míg megjön az elszántság, akár örökre. Legalábbis odáig eljut vele, hogy kevesebbet költ, kevésbé árt magának, és semennyire sem a környezetének. Valamint nem lesz büdös :-)
- Aki végképp szeretne megválni a cigitől, a nikotintól, az egész hóbelevanctól, annak inkább csak akkor javasolnám, ha máshogy már megpróbálta, és nem ment. A teljes leszokásban is nagyot tud segíteni az e-cigi, de akkor jóval fegyelmezettebb, kontrolláltabb módon kell használni.
Mindeneetre akit érdekel a téma, keressen rá a Villanypára Egyesületre, ott talál megfelelő információkat, segítséget.
Akár így, akár úgy, sok sikert minden leszokni vágyónak! Le a cigivel :-)
A férjem is leszokott, már 2 éve.
Egyik nap abbahagyta (az orvosnő kérte, hogy 1 hétig ne szívjon semmit, mert valami nem jó van a vérében), aztán ezt kibírta, akkor utána azt mondta, hogy megpróbálja még tovább, és leszokott...azóta meg folyton eszik, hízik, kívánja az édességet. Most meg fogyózni kell neki.
Én is nagyon szerettem cigarettázni, de én csak úgy tudtam leszokni, hogy egyik napról a másikra letettem. megszenvedtem jól a magamét, de legalább így sikerült.
Szerencsésebb az aki most készül ezt a lépést megtenni, mert vannak szelíd segítségek, lehet választani.
Én is cigiztem,nem is keveset,aztán történt a családban egy tüdőrákos haláleset,és baromira meg ijedtem,nem akartam temetőbe kerülni,nekem ennyi is elég volt hogy le szokjak.
Félelem,és akarat,szerintem ennyi.
Nos, már évek óta nem dohányzom.
Köszönhető az elhatározásomnak és az akaratomnak.
Nincs szükségem cigire.
Egy módon szokhatsz le: HA LEÁLLSZ!!
(Ki hitte volna ugye???)
helló!!én három napja nem szivom!!de elég jol birom,én is diétázom melette!!igaz hogy most egy kicsit eszek de hétfön kezdem ujra a diétát!ha már három napig kibirtam akkor fog menni ez továbbb!!!a barátnöim cigiznek meletem és nem érdekel!!kicsit igaz nehéz de ne a fel minden nap egyre jobb lesz!!
KITARTÁS!!!!!
Én is sokáig dohányoztam, de most már 1,5 éve nem ..de nem is kívánom, eszembe sem jut, szerintem fejben dől el :)
Meg sokkolni kell magad
1, Büdös a szám tőle, hamutartóval csókolózni?
2, sokba kerül( számold ki)
3, a ruhám is meg a környezetem-lakás- is büdős és tömény undorító nikotin jön belőle mosásnál.
stb...
szerintem ez egy rossz szokás, bár fogyózni nehezebb, mint a cigit letenni, szerintem
Sziasztok!
23 éves vagyok, de már lassan 10 éve dohányzom! Igen, ez durva, én is tudom! Szeretnék leszokni, de folyton kudarcot vallok. Diétázom is, úgyhogy még nehezebb, mint hittem! Ötleteket várok, hogy kinek mi jött be, vagy mivel próbálkozott... Esetleg sorstársakat... :)
sose láttam még elektromos cigit. elég viccesen hangzik. :D
egy ismerősöm tecsós zacskóval szokott le. :D amikor rá akart gyújtani mindig szétcincált egyet... amolyan pótcselekvésként cincált. :D DE bevált. XD
További ajánlott fórumok:
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?
- Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni?
- A biorezonancia tényleg segít leszokni a dohányzásról??