Hogyan tudjuk növelni a teherbeesés esélyét? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én tapasztalatokat várok a méhpempőről.Ha valaki ismeri vagy szedte kérem írjon.Azt hallottam hogy nagyban elősegít a teherbeeséshez!
Mielőbbi válaszokat várok.
Köszönöm!
Szia szabadgondolkodo:)
Igen rendben vannak azok...söööt tul rendben:))))))
Szabadgondolkodo:)
Kedves vagy,ezeken is túl vagyok már...de semmi eredmény:(
Szia Aise.
4 hónap még "nem" idő!
Ne keseredj el.
Főleg a mai rohanó világban...
Meg lesz az a kis pocaklakód újra,csak ne akard görcsösen.
Hőmérőzz,figyeld a peteérésedet:)
Menstruációd rendszeres,minden mellékhatás nélkül mióta a spirált levették?
Kitartás:)
Én ki sem merem mondani,hogy mióta várom az elsö gólyát:)))))
Szia.
Gondolom a legkedvezőbb időszakban szoktatok együttlenni? :) Az ovud előtt és után is érdemes együtt lenni. :) Két-három naponta. :)
Szép estét Mindenkinek!
Én 33 éves múltam.
Volt petefészek cystám,volt petevezeték átfújásom,méh polipom.
Mindig követtem az orvos utasitásait,de bevallom elfáradtam,mert 33évesen még mindig nem kopogtat a gólya nálunk,pedig 13 éve próbálkozunk a kedvesemmel:(
Minden tanácsot szivesen fogadnék....
Sziasztok. Betti vagyok 24éves. Segítséget szeretnék kérni a Jónás naptárhoz. Nagyon megköszönöm a segítséget.
Szül hely: Debrecen
Szül év: 1985.11.08 17:35perc
Előre is köszönöm és MINDENKINEK SOK SIKERES AKCIÓT!!!
Sziasztok!
én is úgy tudtam hogy legalább 2-3 hónapot kell várnia bogyó abbahagyása után a babával hogy nehogy valami gond legyen, vagy ez már a mai csökkentett hormontartalmú gyogyszerekre nem igaz??
Szia Kriszti!
Sajnos nem tudom, de megpróbálom Neked megkérdezni!
Szia Zuppa!
Barátnődnek milyen gyógyszert írt föl az orvosa?
Sziasztok!
Párommal már egy pár hónapja szeretnénk babát,de nem jönn össze.Nem is godoltam hogy ez ilyen nehéz!Már tavaly Január óta nem szedek gyógyszert és nem is jött meg a havim,csináltam már több tesztet,de mind negatív lett,sajna!Elmentem a dokihoz mire ő megállapította hogy nincs peteérésem és írt föl két gyógyszert(Clostilbegyt és Norcorut)Gyógyszerek hatására megjött,de nem vagyok még mindig terhes.Föl írta mégegyszer a clostilbegytet arra volt is peteérésem( 25mm),de most megint megvan!Ugyhogy újból gyógyszerezés újból teszt!Hát szóval tényleg nehéz teherbeesni!
Tudtok adni valamilyen tanácsot?
Szia!
Én több szakorvos véleményét elolvastam már ezzel kapcsolatban, és miután abbahagytad a fog.tablettát, nem kell várnotok az akciózással, mert állítólag ebben a periódusban a legnagyobb az esélye a teherbeesésre.
A másik, meg hogy egyáltalán tudd, hogy mikor van peteérésed, ajánlanám a hőmérőzést...a google-ban beütöd, hogy hőmérőzés, és ezzel kapcsolatban minden okos infót megtalálsz:-)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A magas prolaktin szint csökkenti a teherbeesés esélyét?