Hogyan történt az első csókod? (beszélgetés)
Majdnem 17 voltam. A téli szünet utolsó napján meglátogatott az a srác, akibe akkor már 2 éve "halálosan" szerelmes voltam. Ott álltam a kinyúlt otthoni szerkómban, a rózsaszín nyuszimamuszomban, hót zsíros hajjal (este akartam megmosni), és azt hittem, elsüllyedek. Estig dumáltunk, nevettünk, aztán mikor kikísértem, rámnézett. Lehajolt, és a számhoz érintette a száját, kicsit éreztem a fogait. Szerencsére a nyelvét nem használta.
Aznap éjszaka alig aludtam.
Ja, hogy ilyen választ kell adni?😂
Most akkor ez felvilágosító fórum?😂
15 voltam, barátnőmnél voltam másik városban és valami sráccal akit 3 napja ismertem.
De ami olyan igazi, szerelmes az 17 évesen.
Egymáshoz érintettük a nyitott szánkat, ő átdugta a nyelvét az én számba, én meg az övébe.
16 múltam.
14.
Egy Laci nevű kóteres sráccal történt egy szűk utcában. 😁
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Hogyan lehet a régen történt dolgokat elfelejteni és előre nézni?
- Önkéntes magánnyugdijpénztár: ha a várakozási idő letelte után egyösszegű kifizetés történt akkor az adóbevallásban hogyan jelenik meg?
- Kaptam egy sms-t, hogy megtörtént az első sikeres vásárlásom a Lyoness-el, pedig semmi közöm az egészhez. Mi a teendőm?
- Akik a postán dolgoznak a pultban, hogyan történt a betanulásotok, mi volt az első munkátok?