Hogyan tisztítsam....(ezt-azt) (tudásbázis)
Dehogy! Gondolom akkor, hogyha öblítőnek használja valaki, akkor csak marad meg valami az ecet illatából addig, amíg vizes a ruha, de elvileg mire megszárad, addigra el kell múlnia.
Én pedig a mosóporhoz teszek, nem öblítő helyett, így a mosás vize lágyabb lesz, kevesebb mosópor is elég lesz és a ruha is puhább lesz. Plusz utána még jön az öblítés és extra finom öblítő illatú lesz a ruha.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a tea megfogta a fehér edényem falát (elég szörnyen néz ki:( azt le lehet valahogy takarítani?
Hiába áztattam nem lett halványabb se:(
Köszi
M.
én vettem ilyen tisztitott, de nem hozza le a ráéget zsirt.
tudtok valami mást ajánlani?
kerámialapos tűzhelyre külön speciális tűzhelytisztítót szabad csak használni. Nagyobb üzletekben kapható.
Nálunk bevált, sőt, még olyankor is "segít", amikor úgy tűnik, hogy megkracolódott picit a teteje.
A használata minegyik flakonra rá van írva, de általában:
Letörlöd vizes (nem karcoló) ruhával a nagy részét, majd rákened a szert, és puha, száraz ruhával addig törlöd, míg le nem jön. Kicsit érdemes rajta hagyni. Utána meg vizes ruhával áttörölni.
Sziasztok!
Én a kerámialapos villanytűzhelyről vagyok képtelen eltüntetni a ráégett zsírt. Sajnos, amikor nemrég beköltöztünk, így kaptuk meg a tűzhelyet, ki tudja, mióta szárad rá.
Sajnos hideg zsíroldó se vált be.
Nincs valami kímélő tippetek?
Sziasztok, újra itt vagyok.
Drága jó anyukám összemosta az egyik kedves nadrágomat (krémszínű)rószaszín lett :((
Mit tudtok ajánlani, hogy újra a régi szinében pompázzon?
van egy rossz hírem....semmivel...:(
hacsak a venis nevű csodatrutty nem használ....:(
Csajok, segítsetek!
Reggel vágtam össze a sütőtököt és rámugrott. Mivel jön ki a foltja?
Köszönöm a tanácsokat, de már megoldottam.
Beáztattam éjszakára, és másnap Cif-fel finoman átdörzsöltem. Gyönyörűen lejött.
Én is ezt ajánlom: nekem is ez vált be.
Van 1-2 régi ezüst gyürü, láncocska; kissé befeketedve.
Hallottam a fogkrémet, szódabikarbónát; nekem egyik se segitett.
Mit tudnátok ajánlani házilag?
Sziasztok!
Hogyan tisztítsam le az edény oldáláról a ráégett olajat?
További ajánlott fórumok:
- Plüssállatok! Hogyan tisztítsam, mossam?
- Hogyan tisztítsam a padlón a besötétedett-egyébként világos színű- fugát?
- Hogyan tisztítsam ki a kanapét? Miért nem mosható a 100% pamutnak írt huzat?
- Bölcsességfog-műtét után hogyan tisztítsam a sebeket?
- Hogyan tisztítsam meg a kávéfőzőgépem víztartályát a lerakódásoktól?
- Kifújt tojásokat hogyan tisztítsam meg, hogy a maradék kis tojásfehérje ne büdösödjön bele? Köszi a tippeket!