Hogyan tegyek fel Facebookra borítóképet? (tudásbázis)
Sajnos ilyen az idővonal.. Akit érdekel, az úgy is rákattint, és megnézi, és akkor látható az egész.
Akit meg nem, az a többi részét sem látja.
Egy szép gyertyás képet választottam, és amikor feltettem, persze hogy nem látszott a gyertya lángja, ezért félbehagytam, szerkesztővel kb. olyan 800×400-asba vágtam, addig nyújtottam, amíg nem ment a kép rovására, és így töltöttem fel, nagyon szép lett.
Kösz a linkeket, megnézem őket, és köszönöm a képguru-ötletet is.
Nem kell semmit sem vágni rajta. Senkinek sem úgy illeszkedik be, hogy minden látszódjon. Aki rákattint, úgy is kinagyítódik, és akkor lehet látni.
Viszont minél nagyobb méretű képet válassz a képgururól, ha onnan, mert a kicsi méretezésű kép szétnyúlik. A nagy méretű kép pont jó. viszont tudod állítgatni a képet, hogy mi látszódjon rajta. Nézd meg másnál, másnál sem látszódik rajta minden, mert a borítókép vékony sávú, és olyan kép nincs.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom törölni magamat a Facebookról?
- Hogyan tudok úgy felvenni lányokat facebookra, hogy a párom ne lássa meg hogy kit vettem fel?
- Hogyan lehet kilépni a facebookról?
- Regisztráltam Facebookra, de nem tudom hogyan működik. Segítenétek?
- Mit tegyek, ha nem tudok belépni a Facebookra?
- A Facebookra nem tudok visszamenni, mert a jelszavamat nem fogadja el. Új jelszót kérni nem tudok, mert az e-mail címem megszűnt.Mit tegyekí