Hogyan szoktathatom le a 11 hónapos lányom a harapásról? (tudásbázis)
Igen, nálunk is az utánakap esete forog fönn.
Bimbóvédővel nem tud szopni, ez sem megoldás. És igazán az zavar, hogy bárhol megharap, ha átölelem a vállam a célpont, ha kézen fogva sétálunk a kezem stb.
Biztos, hogy nem akarja magát elválasztani.
Tegnap éjjel is megharapott, cici el és gyorsan kutyultam jó éjt papit. Bekanalazta és addig gurigattam a bölcsőben míg el nem aludt. A következő ébredésnél cicit kapott, de meg sem próbált harapni.
Ennél a módszernél maradok, ha harap cici el, más kanalas lehetőség színre lép. Talán 5-6. alkalommal összekapcsolja a cici elkobzást a harapással.
Ja igen, a kiabálás, sikítottam és megijedt. Ekkor csuklani kezdett és visszapattant a cicire.
a rákiáltás nem durva, nagyon is hatásos!!!
nekem ár 2-nél bejött + tüntetőleg eltoltam, szomorú arcot vágtam, masszíroztam stb..
egyébként ha jól van a szájába a mell nem tud harapni
engem akkor haraptak amikor engedték volna el, de még utána kaptak
hát nagyon fájt, de 1-2x csinálták csak
Hú ez durvának hangzik, szerintem ezt nem próbálom ki.
Nálunk kúszik-mászik a szobában, és minden előzmény nélkül belém harap , ahol ér. Nem bántani akar, szerintem csak birtokolni. Semmi nem használt eddig.
- sírást imitáltam-kiröhögött
- eltoltam-visszajött
- visszaharaptam-nem értette
Még csak 1 foga van, mi lesz ha több lesz.
Engem a kicsi fiam akkor harapott meg, amikor már nem kellett neki a tejcsi. 9 hónapos volt, amikor elkezdett elutasítani. Én pedig csak próbálkoztam, próbálkoztam, és jól belémharapott. Az volt az utolsó szopizási kisérletem.
Viszont ő mást nem harapott ...
Hédi eddig a cicit nem harapta, de minden mást igen :(
Amikor harapott letettem és fél perc után vettem a karomba újra. Eleinte nagyon tiltakozott, most viszont rájött, hogy csak csendben várnia kell egy kicsit és ott folytatja ahol abbahagyta.
Ma már a cicit is harapja, sőt marja, ugyanis sikerült vér is fakasztania a tej mellett.
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a harapásról? Nagyon vad, nem érti meg, hogy nekem fáj ha megharap.
- Hogyan szoktathatnám be néhány hetes kisbabámat a kiságyba, ha már most elkapattuk?
- Hogyan szoktathatom magam a meleg időhöz? Nagyon nem bírom a nyarakat valahogy, számomra a (-5) - (+15) fok optimális.
- Másfél éves kisfiam nem issza meg a tejet, kakaót.Hogyan szoktathatnám rá?
- Másfél éves kislányom mindent a szájába vesz. Hogyan szoktathatnám le róla?