Hogyan nyerjük vissza férjünknél az elveszett tiszteletet? (beszélgetés)
ha akarod, húzd magad után :)
vagy hagyd ülni kicsit :)
van egy nagyon jó könyv ajánlom figyelmedbe.
Dr. Spencer Johnson: Ki vitte el a sajtomat? vagy Hová lett a sajtom? címen lehet megkapni.
Nagyon jó könyv :), sokszor olvastatja el magát :D
Párterápia:)
Bocsi, hogy így írom, de a közös órák, séta a levegőn (erdők), társasjátékok :),
vacsora, de nem otthon...(ha tv függő)
Figyelni magatokra, és nem csak folyton egymásra, mit csinál, mit nem csinál a másik, mert ha te jól érzed magad a másik is jól fogja érezni magad melletted...
Ne csak azért akarj szép lenni, hogy neki tetszen, legyél szép önmagadért...
Ne csak azért csinálj valamit, hogy neki jó legyen, néha legyél "Önző" és gondolj magadra is...
Sajnos nálunk a levél nem hatott, közölte, hogy ezt szóban is elmondhattam volna...
onnantól csak minden egyre rosszabb lett...
Évekbe tellett mire rájöttem, hogy a hiba bennem is volt, nem csak benne...
Nem törődtem úgy magammal, mindig másokra figyeltem, s közben elveszítettem önmagam...
mert mindig azt figyeltem, hogy kinek kell megfelelnem...
és nem azt, hogy magammal jóban kell lennem, ahhoz hogy mások is elégedettek legyenek velem...
Én amikor a párom nem akart velem leülni megbeszélni a problémáinkat, (mindig azt mondta:-Veszekedni akarsz?) Akkor leültem egy este, és 3 oldalba leírtam hogy én hogy látom a dolgokat, és mi esik nekem rosszul! Miután elolvasta, hajnalig beszélgettünk, azóta meghallgat!
Egy próbát megér!
További ajánlott fórumok:
- Vissza akarom kapni azt, ami elveszett!
- Hogyan tudná egy feleség/anya a férjét iránta tiszteletre bírni, hogy a férj ne köcsögözze le?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Az elveszett ikertestvér
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?
- Kiborultam, mert elveszett az 500 000 Ft-os kincstári...