Hogyan mondanátok meg egy lánynak finoman, hogy borotválja le a lábát?! (beszélgetés)
Őzike lábad van :) (nem olyan kecses, olyan szőrös)
Apu szokott ezzel viccelődni nálunk :D
Nem tudom.............
Talán, ha szépen mondaná neki, hogy "figyi kicsim le kéne már borotválni a lábad, mert ugy jobbban tetszel".........
Vagy valami ilyesmi....
"ekkora igénytelenséget. . . ha magától nincs ennyi esze, akkor sehogyan. . . ."
Volt amikor ez egyáltalán nem volt igénytelen. A divat változik, még a kopasz a menő, de pl. svájcban már jön vissza a trimmelt, de nem totál kopasz ........:)
Mindenkinek ízlése szerint.
Mázlid van..
Nálam még az is gond, hogy a férjem nem tolerálja, ha leborotválom a lábam. Ezért mindig titokban kell csinálnom, amikor nem látja - a bikinivonalról nem is beszélve! Amikor kész, akkor már nem foglalkozik vele, csak ne bökjön, mert akkor kezdődik a háború....
A szemöldökömet is csak formára szoktam szedni, nem vékonyítom el, de mindig cirkuszol, ha rajtakap...
Pedig úgy rendes ember, fene az ízlését....:D
Ok, szóval, akkor békés, boldog szőrtelenítést..
Tényleg, eddig mindig "borotválkoztam", mert a többi művelet nekem túl macerás. Mostmár kezdenek a negatív eredményei előjönni: erősödik...:(
Melyik a leggyorsabb, legkevésbé macerás és a legfájdalommentesebb megoldás??
A krémeket nem bírom, sajna...
nekem nem viszket,bár valószinü azért mert már sok éve,és megszokta a bőröm,vagy nemtudom....ha nyár van és meleg és effélék és alkalmam van rá én is megmosakszom így is,ha nem ,hordok magammal nedves törlőkendőt....
viszont nem mindenki szereti "csupaszon" minden testrészét,és van aki szőrpárti,lábán,bárhol...szóval mindenki maga tudja:)
Sziasztok!
Én szerintem semmi közöm hozzá, hogy más hogyan szereti "hordani a lábát". Mindenki csináljon a szőrzetével azt, ami a neki legkényelmesebb. Ha szőrös és így is megtalálja a párját akkor meg főleg mindegy.
Egyébként én is teljesen őszintén és egyszerűen megkérdezném: Te miért nem szőrteleníted a lábad?
Ebben semmi különös nincs. Ha megsértődik, abban már benne van a válasz is...
Jutka, lehet, hogy igazad van, de én gusztustalanabbnak tartom, amikor a nő odanyúlkál, mert vakarni kell a növő szőrzetét! Borotválva ugyanis szinte azonnal viszket! Akkor inkább egy nap alatt többször megmosom tisztavízzel..
Nos, ez is ízlés kérdése... Kinek mi a kényelmesebb, vagy kevésbé snassz...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak?
- Ciki, ha egy 19 éves lánynak 17, 5 éves barátja van?
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Milyen mobilt ajánlotok 9 éves lánynak?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Miért borotválják a bicikliversenyzők a lábukat?