Hogyan lehet túlélni és kitartani a kedvesed mellett, aki letöltendő börtönbüntetést kapott? (beszélgetés)
Vannak itt, akik szeretnek sokszor egészen szürreális teóriákat felállítani, hogy mi alapján, fogalmam sincs.
Amúgy meg mindegy már, törölte magát.
Én kitartanék, akár egy barát mellet is.
Mindegy mi volt, most ő van "szorult" helyzetben
Bizonyára harmadolják jó magaviselet esetén
Idővel a stresszed csökkenni fog, túléled mint ahogy ő is. Gondolj bele, neki ócskább.
Ha kijön, tisztázzátok, aztán vagy együtt vagy külön-külön folytatjátok
Aki egyszer becsapott, az megteszi máskor is, csak majd jobban vigyáz, hogy ne derüljön ki.
Keress egy becsületes párt magadnak! Sok sikert!
30 évedből gondolom, hogy Neked a nagyapáid vettek részt a háborúban. A nagymamák hűségesen és zokszó nélkül kivárták a hadifogság végét.
( bár az már kategória, csak az időtartam miatt hoztam fel példának. )
Ha úgy gondolod, hogy a hölgy cselekedete szerelmedet nem befolyásolja, akkor várd ki, gondolom látogathatod, az idő telik, a történelemben 4 évnél sokkal többet is vártak a fogság, malenkij robot , konc. tábor miatt akadályozott szeretteikre a nők, ill. férfiak.
Hát nem tudom. Azért az sem mindegy, hogy mit tett. Szerintem az idő megoldja. Ha tényleg akkora a szerelem, akkor kitartasz és a lojalitás, hűség megmarad ha nem, lehet, hogy már félidőben vadul csajozni fogsz. Idő...
Azért azt nem értem, hogy 4 év alatt soha nem jött fel hasonló téma amely kapcsán beavatott volna téged? Végül is nagy szerelem, nem?
Mert a böriben ott van a sok cuki pofi az egyenruciban, aztán bemennek a zuhiba...
Hát nem édi?!
Bocsi,nem akarok kötözködni,csak egy apro eszrevetel....
Mar Zalatnaytol se ertettem miert kell a börtönt becezni??? :)
Böri...;) ez nem olyan fogalom...
Az oke h a fagylalt fagyi,a televizio tv,
Regen (talan most is)a cukraszdat cukinak hivtak...
De böri....;)
Bocs.
A foruminditonak.
Nekem is furcsa egy "ferfitol" ez az omlenges,sirankozas.
Ha igaz minden,es annyira ragaszkodsz hozza,gondolj arra,hogy o a ferfi,es sorkatonai szolgalatat tolti...;)
Az en ferjem is masfel evet volt anno katona es kibirtam...
0 perc alatt elfelejteném,... még azt is, hogy ismertem, és túlélném.
Túúúdom, érzéketlen vagyok!
Én is beleolvastam a hozzászólásaiba. De amúgy vannak ilyen "férfiak". Kísértetiesen hasonlít az egyik exemre. Azért nem ír konkrétumokat, mert akkor kiderülne, hogy mindenről ő tehet. Az én exem folyamatosan hazudott nekem, megcsalt és kihasznált érzelmileg és anyagilag is. Amikor szakítottam, pont ez az ömlengés ment meg a sírás. Hogy mennyit megtett értem és egyetlen hibája, hogy nem fizetett nekem eleget... Mintha egy más dimenzióban élne.
Az is gyanús, hogy minden kapcsolata úgy ért véget , hogy minden gyönyörű és szép volt, majd egyik napról a másikra a párja otthagyta. Minden figyelmeztető jelzés nélkül. Azért valljuk be, a nők nem így működnek.
Valószínűleg azért nem is zavarja annyira sem a börtönbüntetés, sem a 4 évi hazudozás, mert pont az ő erkölcsi szintjének felel meg. Attól fél, hogy képtelen lesz hűséges maradni 1,5 éven át, ami szerintem nem is kérdéses. Lehet, hogy meg fogja őt várni, de biztos, hogy félre fog lépni és biztosan hazudni is fog róla.
Nem értem, a bicikli hogy jön ide, de tény, hogy sokan azt hiszik, az autós látja őket. Pedig csak pár méterről, ha nincs fényvisszaverő holmi a gyalogoson vagy kerékpároson.
A kérdező barátnőjének a vétségét nem tudjuk.
Az egész életedet, a környezetedet, a családodat, barátaidat meg fogja mérgezni a börtönmúlt. Ne adj'isten, még majd a születendô gyermekedét is.
Úgy fognak bánni veletek, mintha leprások lennétek; a munkáltatókról - ha egyáltalán lesz - nem is beszélve.
Kell ez neked??
Beleolvastam pár hozzászólásodba. Egy érzésről írsz, semmi konkrét dologról. Van itt jó pár börtönnel kapcsolatos fórum, mindenki a gyakorlati oldaláról közelíti meg ezt a problémát. A te történetedben semmi ilyesmi.
Amit leírsz erősen stilizált és kifejezetten női stílusban iródott. Így egy férfi nem beszél.
Megintcsak a "sors" !
Ezt nem a sors mérte rád, hanem az az ember akinek
legalább 4 x 365 alkalma, lehetősége lett volna bevallani amit elkövetett és azt, hogy mire
számíts!
őszintén szólva, lehet, hogy jobban jártál így. nem tudom, milyen kapcsolat az, ahol a nő 4 évig nem szól, h mekkora baj van? hogy neki sose volt igénye hozzád bújni, bevallani, hogy mennyire fél a büntetéstől, stb.
a többit leírták a többiek.
További ajánlott fórumok:
- Két év és 4 hónap letöltendő börtönt kapott Stohl. Mit szólsz hozzá?
- Segítsetek kitartani, a következő új munkahelyemen!
- Ki, hogy éli/élné meg a börtönbűntetést?
- Miért vihetnek valakit egy hét kihallgatásra, ha a börtönbüntetését tölti?
- Meddig lehet kitartani valaki mellett, ha szünetet kér?
- Szakítani vagy kitartani