Hogyan lehet közösségi oldalon letiltani, hogy ismeretlenek ne tudjanak üzenetet küldeni? (tudásbázis)
Hála a pár hetes újításnak: sehogy!! Mert jön az a tetves üzenet üzenetküldési engedélykérés címszó alatt. igen, az ÜZENET, nem az engedély.
Nah, nem mintha engedélyt bárkitől szívesen fogadnék....Lassan törlöm magam...vagy nem lesz profilképem és kamunevem lesz, de akkor meg majd amiatt törölnek, mert nem vagyok valódi.
Még jobban nem értem.
Tudod fokozni? :D
A masik megoldas lehet:
aki irt, annak ramegy a chatoldalara;
az x-tol balra fogaskerek katt;
alulrol az utolso elotti lehetoseg: uzenetek tiltasa.
No: ha a KÖZÖSSÉGI-n látom, hogy" xy megváltoztatta profilképét", akkor nem megnyimto, és úgy törlöm, hanem megnyitás előtt abban a legelső kockát jelölöm, és úgy törlöm.
Most? D
Jééé, lehet, hogy sikerült?
Ott volt; köszönjük, hogy benéztél.
Akkor most, ha jön onnan valami,nem szabad megnyitni sem, ugye?
Jobb oldalon a kis haromszog katt...
beallitasok katt...
idovonal es megjeloles katt...
a tobbi ertelem szerint.
Sziasztok!
Szeretném beállítani a közösségi oldalamon,hogy ismeretlen ne tudjon üzenetet küldeni nekem,de sajnos nem nagyon értek hozzá,hogy hogyan kell!esetleg valaki tudna segíteni!elegem van a sok zaklató üzenetből!Köszönöm előre is a segítségeket!
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Facebookon hogy tudom beállítani, hogy ismeretlenek ne tudjanak üzenetet küldeni, csak miután bejelöltek ismerősnek?