Hogyan lehet eltávolítani a @mail.ru-t? (tudásbázis)
Sajnos málam is a @Mail.ru a gond.Nem tudom,hoggyan távolíthatnám el.Nálam is úgy achrome,mint a firefox keresőmotorjában van.
Nem tudom,hogy összefügg e vele,de a You-tu-nak is 100%-os a teljesítménye és ilyenkor a zene akadozik. Tudnátok segíteni?
Akinek még ilyen gondja van:
- a mail.ru nálam egyrészt a chrome böngésző keresőmotorjába (minden indításnál beállította magűt alapért. keresőnek), másrészt az Outlook-ba épült be valahogy (néhány levelemet csak 1-2 sorral küldte el). Feledatkezelőben futott.
- avg vírusírtóval, sima törléssel a Program Files-ból nem lehetett eltávolítani.
- bejelentkeztem egy Vendég fiókról (bárki létrehozhatja-Fiókkezelés) és onnan, mivel valszeg már nem volt aktív lehetett törölni a Program Files-ból, azóta oké.
Bocs, @mail.ru-t akartam írni!
Egyszerűen nem lehet eltávolítani a könyvjelző eszköztár alatti sorból!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Tudja valaki, hogyan lehet a Windows Vistát eltávolítani a számítógépről?
- Macskát hogy lehet eltávolítani?
- Hogyan lehet egy kalózprogramot eltávolítani a számítógépről, ha az ikonja már nincs a gépen?
- Hogyan lehet eltávolítani a házastársat még a válás kimondása előtt, ha nincs tulajdonrésze a házban, de be van jelentkezve lakhely szerint?