Hogyan lehet boldog névnapot kívánni annak, akinek fél éve halt meg a férje, 2 hónapja az édesanyja? (beszélgetés)
Ugyanúgy járj el, mint máskor.
Én annak idején nagyot csalódtam a "barátainkban", mikor egy tragédia után elmaradtak tőlünk. Csak egy(!) volt, aki nem hagyott bennünket és a nyakunkra járt (nem rossz értelemben), és igenis a gyászban fontos, hogy ne zuhanj magadba. Ezen leginkább a barátok tudnak segíteni.
Hidd el, a barátnődnek jól esik, ha nem a tragédiákon jár az esze, hanem elterelik valamivel a gondolatait.
Hát így:
- Sok boldog névnapot kívánok!
Persze, hogy lehet.
Örül neki, hogy van aki gondol rá..szerintem!
Névnapod alkalmából gondolok rád.
írásban.
Szóban talán úgy, hogy névnapod alkalmából hadd adjak 2 puszit.
milyen formában?
Szerintem ha csak egyszerűen, őszintén annyit mondasz hogy boldog névnapot azzal nincs semmi baj.
Az sokkal kellemetlenebb ha emlékezteted rá, érezteted vele hogy milyen szerencsétlenül járt, ezért máshogy bánsz vele mint általában.
itt valóban nem a névnap a lényeg, hanem, hogy gondoltál rá!
ma már sokkal több jelentése van egy személyes telefonhívásnak, mint egy képeslapnak.
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Igaz, hogy a gyermek nem lehet napközis az óvodában, ha az édesanyja gyeden van?
- Féltékeny vagyok a párom édesanyjára
- Abban, hogy valaki nőies lesz, szerepet játszik, hogy az édesanyja milyen volt?
- Szimre barátunk elvesztette édesanyját