Hogyan lehet átállítani a számítógépet úgy, hogy a letöltött formátum ne "F T P" legyen? (tudásbázis)
szia! nem lehet, hogy valamit rosszul töltöttél le?
innen le tudod tölteni a próbaverziót, az tuti, hogy nem ftp a fájlformátuma:)))
(ha tesz a linkbe szóközöket, azt vedd ki belőle)
Szia!
Jajj, de rendi vagy! :))))
Konkrétan nem nekem, hanem anyósomnak van ilyen ftp-s problémája. Most kötötték be neki a Net-et, így gondoltam letöltök neki egy vírus irtó programot. A NOD32-vel próbálkoztam, le is töltöttem, de "FTP" formátumban megy a gépre, ahol meg sem tudom nyitni, nemhogy elindítani!
Van valami tipped? Mit kell átállítani?
Köszi a segítséget!
Szia Dus!
Én szívesen segítek neked. Csak abban segíts még nekem, hogy mikor jelentkezik, ez az FTP dolog?
Az ftp nem egy formátum, hanem fájlok átvitelére szolgálól szabvány.
Például, te a böngésződ segítségével tudsz letölteni WEB alapon és akár FTP alapon is. Általában a lényeg ugyanaz, hogy letöltödik az állományod.
Szóval... mondd el, hogy mi történik, amikor jelentkezik nálad ez az ftp-s dolog...
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- A Rendszergazda letöltött mindent a számítógépre ahhoz, hogy le tudjak tölteni a youtube-ról, mégsem sikerül, lehet hogy elnyomtam valamit?
- Hogyan tudok Nokia C3-ra a számítógépemről átmásolni letöltött fájlokat?
- Évek óta nem használt, számítógépen rajta van még az operációs rendszer, és a letöltött képek?
- Hogyan kell a Nero programban átállítani, hogy mp3 formátumú zenéket is lejátsszon?