Hogyan lehet a zárt udvaron tartott kutyákat egy helyre szoktatni a dolgukat elvégezni? (tudásbázis)
Szia!
Szamóca írta már Neked a hozzászólásában a national geografic linket. A csodálatos kutyadoki c. sorozatban pont a múlt héten volt ez.
Egy kisebb fakerítéssel elhatároltak egy területet és amikor kiengedték a kutyusokat a kertbe, akkor rögtön odaterelték őket és vártak. Na igen ez a nehéz: várni. A filmben se 2 perc volt, hanem kábé fél óra, mire kegyeskedtek elvégezni a dolgukat. És aztán ezt ismételni kell addig, amíg automatikus nem lesz. Türelem.
Ja és ott semmilyen kakit nem tettek le csalinak:-))) de SIKERÜLT.
Imádom Cesar Millant. 2 kutyám van és és rengeteget tanultam a sorozatból 8pedig 25 éve kutyás vagyok...)
Egy próbát megér, sok sikert!
Szia !!
Egyszeruen osszeszeded nem nagydolgozik allandoan ...nekem masodnaponta fesulnom is kell es porszivoznom a szore miatt ,de imadom es nem tunik nyugnek!!
Sziasztok!
Ha van egy kis időtök,nézegessétek ezt az oldalt ill. a műsort.
Sok jó tanács hangzik el:)))
Bocs, elnéztem, annyira megörültem hogy sikerült.
Ha jól olvasom, akkor nem kérdezek ilyent.
Sehogyan nem sikerult ,csak annyira hogy nem osszevissza csinal ,hanem egy bizonyos reszre hatul.
Nekem ez a reggeli program..osszeszedni a kutyagumit,mindennap..
Ez azért nem megy pillanatok alatt! Akár heteket is igénybe vehet!
Ahová szeretnéd, hogy végezze a dolgát tedd oda a végterméket, de ahonnan elhozod a helyére szórj feketeborsot. Nálunk ez bevállt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Érdemes elvégezni a jogi asszisztens képzést?
- Mikortól érdemes biliztetésre szoktatni a babákat?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- A kislányom 17 hónapos és leszeretném szoktatni a szopizásról. Ti hogyan csináltátok a leszoktatást?
- Hogyan lehet rászoktatni a kutyákat, hogy az udvarnak csak egy bizonyos részén piszkítsanak?