Hogyan lehet a koszmót eltávolítani? (beszélgetés)
Sziasztok!
Biztosan jó a Babe csak elég drága, viszont van egy Detergens nevű sampon kb 700ft és tuti jó, bármennyire makacs kb. két-három mosással teljesen megszűnteti.
Nekünk nem volt annyira vészes a koszmó és egy mosás elég volt. Rá kell dörzsölni a fejbőrre kb. 5 percig rajta hagyni majd lemosni.
Nekünk is a BABE sampon vált be.
Sok sikert!
Babaolaj.
Szerintem jobb az étolajnál, de ízlés kérdése...
Én a Gabi babaolajra esküszöm.Bár nálunk sosem volt vészes a helyzet, de én folyamatosan olajoztam nekik a fejüket egészen 1 éves korukig.(Megelőzésképpen is jó, mert ha 1-2 nap esetleg kimaradt, már látszott, hogy kezdődik valami...)
Szóval én minden esti fürdetés előtt bekentem nekik egy vattapamaccsal, és csak a fürdés végén mostam le, + egy puha babakefével átfésültem a hajukat...
ez bevált
én is nagyon ajánlom
Babaolajjal kicsit átitatod, utána puha hajkefével lesöpröd, ami könnyen lejön.
Mi a BABE koszmó elleni sampont használjuk.
olajjal kend be, amit a patikában tudsz kiváltani, éjszakára hagyd rajta, reggel pedig kefével, vagy textil pelus sarkával dörzsöld le.
nekünk nagyon makacs koszmónk volt, visszatérő...sokáig kezeltem, más olajjal is amit a gyerekorvos írt fel.
Szia!
Nekünk a védőnéni az étolajat ajlotta. Be kell kenni vele a fejét. Én utána vékony sapkát húztam rá. Amikor már felázott finoman dörzsölgesd le. Én ezt vattakoronggal tettem körkörös mozdulatokkal Nekünk bevált!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Tudja valaki, hogyan lehet a Windows Vistát eltávolítani a számítógépről?
- Hogyan lehet egy kalózprogramot eltávolítani a számítógépről, ha az ikonja már nincs a gépen?
- Hogyan lehet eltávolítani a házastársat még a válás kimondása előtt, ha nincs tulajdonrésze a házban, de be van jelentkezve lakhely szerint?
- Hogyan lehet vízlepergető festéket könnyen eltávolítani a fürdőszoba faláról?