Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra? (tudásbázis kérdés)
Őszintén mond el neki, hogy egy orvosi időpont miatt nem tudsz elmenni a találkára.
Ha ezt nem érti meg, akkor nem is olyan kedves az az ismerős és nem érdemli meg, hogy ilyen ügyet csinálj belőle.
Nem bánt téged senki, csak bolhát csinálsz az elefántól.
Nem tudsz elmenni mert fontosabb dolgod van. Aki ezt nem érti , az hülye. Akinek pedig az fontosabb, hogy vele találkozzál, nem pedig a te egészséged,az le van calva. Nem érdemli meg, hogy barátkozz vele.
"rendszeresen akadályokba ütközök mindennel"
"Mért kell nekem mindig ilyen értetlen embereket kifogni"
"Az élet nem nekem van kitalálva mert folyamatosan pofán ver"
Kérd és megadatik! Hallottál már a vonzás törvényéről?
Saját magad vonzod a nehézségeket! Gondolom már amikor megkaptad az időpontot is azon kattogtál, hogy úristen, mit szól majd az ismerősöd, biztosan haragudni fog és... és tényleg.
Valószínű, hogy az emberek többsége, előbbre helyezi az egészségét és baráti találkozónál, és az emberek nagy részét baromira nem érdekli, hogy az illető mit szól ehhez. Ha barát, megérti, ha nem érti meg, nem fogok neki magyarázkodni. Ha ennyit nem ért meg, nem is tudom mi dolgotok van egymással.
Meg olvasd el mégegyszer zebracsikó 38-as hozzászólását. Sztem mindent elmondott. :)
Ez csak azért probléma, mert te problémaként kezeled. Szerintem ez inkább két lehetőség: 1. hamar eljuthatsz egy fontos vizsgálatra (mások meg hónapokat várnak), és próbára teheted az ismerősödet, hogy mégis mennyire jó ismerős... mennyire megértő ember.
egyet értek :)
ő még rajtam is túl tesz :D
ebből ekkora ügyet csinálni, öcsém nem vag piskóta... de elmondom hogy old meg:
közöld vele hogy dogod van ennyi kész :D
mi ebbe a nehéz ?
én is nyithatnék topikot pl arról hogyan osszam be a pénzemet? senki nem tudna segiteni :D
megkérem hoxát törölje ezt a fórum részt, erre kár pazarolni a fórumot előre is köszönöm
Hű, te hiperérzékeny csajszi vagy:-)) Őszintén nem lep meg, hogy egy szimpla talit nem tudsz lekommunikálni.
Nyugodj már meg, nem bánt senki. Simán mondd meg az illetőnek, hogy dolgod van, tegyétek át a talit egy más időpontra.
Mindent félreértesz.
Mindenki arra akart rávilágítani, hogy túlreagálod a problémád. Nézz magadba, s meglátod: felesleges ebbe a problámába ennyi energiát fektetni, ez csak attól látszik problmának, hogy Te annak minősíted.
Valójában nem lehet probléma az, ha valaki nehezményezi, hogy Neked időpontod van egy orvosnál.
Vannak olyan emberek, akik nem hagyják, hogy segítsenek rajtuk, ragaszkodnak a sérüléseikhez...
szerintem Te is ilyen vagy és az is, akinek nem fér a fejébe, hogy azon a napon nem érsz rá.
Lépj már túl ezen!
Ez kemény...
Micsoda gondjai vannak egyeseknek...
Te most őszintén, van olyan dolog az életben amitegyedül meg tudsz oldani??
Csak mert lehet jobb lenne hamegkérnéd kisérjen el az orvoshoz, nehogy ne találj oda:D
Rosszul válogatod magad mellé a kedves ismerősöket.
Remélem ez nem az a pali, aki eljegyzett.
További ajánlott fórumok:
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Elfelejtett találkozás....
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Első találkozáshoz illik-e a virág?
- 3-4 havonta egyszeri találkozás...külföldi munka miatt.